Få sæsonens frugter leveret lige til døren

Om vinteren er der flere frugter, der er i sæson, og som er populære blandt forbrugerne. Et af de mest populære valg er appelsiner, der har en sød smag. En anden frugt, der er i sæson om vinteren, er appelsiner, der er fyldt med smag. En tredje populær vinterfrugt er kiwifrugt. Denne lille, grønne frugt har en sød og syrlig smag og kan spises alene eller tilføjes som en ingrediens i salater og smoothies. Andre populære vinterfrugter inkluderer grapefrugt, mandariner, kaki frugt og æbler. Og udover at være lækre, så er de også en gode for dine medarbejdere. Mange medarbejdere sætter pris på en god frugtordning, og er du af netop den grund på udkig efter en frugtordning til din arbejdsplads? Så er du kommet til det helt rette sted. Læs med her og bliv klogere på FrugtKurven, der leverer frugtkasser lige til din dør.


En virkelig fantastisk frugtordning

FrugtKurven tilbyder virkelig en fantastisk frugtordning til virksomheder. Udover de friske, varierede og personlige frugtkurve på arbejdspladsen, så kan I også nyde godt af deres store udvalg af velsmagende frugt snacks. Det er en samling af nødder, nøddebakker, snack grønt, snackgulerødder, meloner og ananas og økologiske snacks til virksomheden.


Deres frugt snacks har noget for enhver smag. Hvis I elsker nødder, så kan I vælge imellem en række forskellige varianter af nødder, både saltede og usaltede. Hvis I er mere til frugt, så kan I nyde godt af deres dejlige snackgrønt, som omfatter forskellige grøntsager som cherrytomater, agurk, peberfrugt og meget mere. Derudover kan I også forkæle jer selv med deres friske ananas og meloner, som spreder en eksotisk stemning i arbejdsmiljøet.


De er bevidste om, at forskellige virksomheder har forskellige behov, og derfor giver de jer mulighed for at vælge, om I gerne vil have frugt snacks inkluderet i alle jeres frugtkurve, basisfrugt eller frugtkasser. De giver jer også mulighed for at vælge, hvor ofte I ønsker at modtage jeres frugtkurve - hver dag, hver mandag, hver 14. dag eller hver 4. uge. De ønsker at give jer den bedste frugtordning og tilpasse den til jeres ønsker.


Overvej også mødefrugt

Mødefrugt er en innovativ løsning til virksomheders mødeforplejning. Den unikke frugtkurv fra FrugtKurven er designet til at passe til enhver mødeanledning og giver en lækker og frisk forplejningsmulighed til mødedeltagerne. Mødefrugten består af en raffineret og delikat kombination af frisk frugt, nødder og stenfrie vindruer, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne smagsløg.


Mødefrugt er den perfekte løsning for alle virksomheder, der ønsker en frisk forplejningsmulighed til deres møder eller events. Med dens spændende variationsmuligheder og tilsætning af nødder og vindruer, kan I være sikre på at skabe en unik og mindeværdig mødeoplevelse.