Acana hvalpefoder af højeste kvalitet på mypets.dk

Alt i Acana hvalpefoder er i topkvalitet. Virksomhedens filosofi omkring hundefoder er nemlig, at hunden altid kommer i første række, hvilket også er grunden til at der bliver lagt masser af kærlighed i foderet. Acanas hvalpefoder kommer derfor ikke fra en masseproduktion, som ellers mange mærker af hundefoder gør. De bliver nemlig udelukkende lavet i allerhøjeste kvalitet i deres egne prisvindende køkkener i Canada.

Hvornår kan min hvalp begynde på Acana hvalpefoder?

Små hundehvalpe kan med fordel starte med at nyde Acana hvalpefoder, fra de begynder at spise fast føde. I starten kan Acana hvalpefoder opblødes med en smule vand, men bør dog blive spist tørt ligeså snart hvalpen er klar til at forlade dens opdrætter. Acana hvalpefoder er lavet af redelagte æg, frilandskylling og vildtfanget flynder, og findes til alle størrelser hvalpe.

  • Acana Puppy Small Breed er for de mindste hunderacer, der ikke kommer til at veje mere end 9 kg som voksne. Foderpillerne er væsentligt mindre end i de andre varianter af hvalpefoder og er tilpasset små hundes behov for fedt og proteiner, da de er hurtigt udviklet.
  • Acana Puppy and Junior er til de hvalpe, som kommer til at veje mellem 9 og 25 kg når de bliver voksne. Foderpillerne er i samme størrelse som i de andre varianter.
  • Acana Puppy Large Breed er specielt udviklet til hvalpe, der som voksne kommer til at opnå en vægt over 25 kg. Her er foderpillerne samme størrelse som de andre varianter også. Hvalpe af store racer er afhængige af en kost der har rigeligt med protein, eftersom deres muskler skal udvikles. Derudover er de også afhængige af foder som indeholder en lav mængde kulhydrat og kalorier, for at holde kropsvægten nede, så chancen for belastninger på led og knogler i vækst bliver reduceret.

God service og hurtig levering hos mypets.dk

Når du køber hundefoder online inde på mypets.dk, er du altid i gode hænder. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende omkring vores produkter. Hos mypets.dk har vi gode erfaringer med Acana og vi garanterer at vi næsten altid kan finde en variant, der passer til netop din hunds behov. Du er mere end velkommen til at ringe på 32 14 21 69 eller skrive en mail til info@MyPets.dk, hvis du har spørgsmål. Vi besvarer normalt forespørgsler via e-mails i dagtimerne indenfor ca. 1 time. Vores varer afsendes så vidt muligt samme dag hvis det er en lagervare du har bestilt. Leveringstiden er 1-2 hverdage, alt afhængigt af om varen skal leveres med fragtmand eller GLS og om pakken skal sendes til en privatadresse eller erhvervsadresse. Vi glæder os til at høre fra dig!