Angulus – Kvalitets sko til den lille

Er ud på udkig efter nye støvler til dit barn? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Angulus er et dansk skotøjsmærke, som blev grundlagt tilbage i 1904. Derfor har Angulus stor erfaring indenfor deres felt. Tilbage i 1904 var det meget normalt at børnesko blev lavet med en spids snude. Det er dog ikke særlig sundt for børnenes fødder, da de ikke kunne bevæge sig ordentlig i dem. Derfor valgte Angulus at lave et samarbejde med læger og fysioterapeuter, for at skabe den bedst mulige støvle. De lavede den fodformede sko, som på det tidspunkt vendte helt op og ned på skomoden. Angulus har også altid været forbundet med en ualmindelig høj kvalitet, som de ikke er gået ned på i løbet af de mange år. kvaliteten ses ikke kun i skindet, men også i designet som altid rammer spot on. Så står du og leder efter den perfekte støvle til dit barn, så er Angulus støvler et sikkert valg, der aldrig skuffer.

Angulus – Sko til alle aldre

Har du et barn derhjemme, der lige er begyndt at gå? Så er en sko med støtte et godt valg. Dit barn har brug for en sko, der giver et godt fodfæste når det endnu ikke er sikre på dets ben. Her har Angulus nogle støvler, der kan være med til at give støtte. Støvlerne er dog til de lidt større børn, men står du og mangler en vinterstøvle til dit barn så vil en støvle fra Angulus med sikkerhed være det rigtige valg. Skoene kan være med til at holde vand og kulde ude og har ulfoer, der sørger for at tæerne er varme. Støvlerne kan findes med velcro, lynlås og snørebånd og så er der et stort udvalg af farver.

Angulus giver plads til leg og bevægelse

Børn er meget nysgerrige og de vil ud og opleve verdenen. Derfor er det vigtigt at de har ordentligt fodtøj på, som giver dem plads og mulighed for at komme ud og være aktive. Mange af Angulus børnesko er fremstillet af en rå gummisål, der giver god komfort og støtte og samtidig er den utrolig fleksibel. Materialet bliver blødere og blødere jo mere du bruger skoen og hjælper med at absorbere stød fra børnenes trin og skridt.