Beskyt din telefon med cover og panserglas

De fleste har i dag investeret i dyre smartphones, og derfor vil man naturligvis gerne passe på dem. Telefoner kan holde i mange år, hvis man passer godt på dem, så det er en god investering at købe et cover og panserglas til den. Du kan læse mere om forskellige muligheder for at passe på din telefon her, og du kan finde både covers og panserglas hos iking.

 

Covers til telefonen

Et godt sted at starte, når det kommer til at passe på telefonen, er at investere i et cover, som kan beskytte den mod slag, ridser og lignende. Der er lavere risiko for, at telefonen går i stykker, hvis man bruger et cover til den, og den holder sig også pæn i længere tid.

 

Der findes mange forskellige slags covers til telefonen, og det er kun en god ting, for på den måde kan du helt sikkert finde et cover, du kan lide. Der er også mange, der vælger at investere i flere forskellige slags, så man på den måde kan skifte cover, hvis man gerne vil have lidt at vælge mellem. Hvis du mangler et cover, kan du finde forskellige muligheder hos iking.

 

Der er også mange, som fravælger covers, fordi de har købt deres telefon i en bestemt farve og gerne vil have, at man skal kunne se den farve, telefonen har. Hvis du er én af dem, bør du overveje, om du i stedet skal investere i et gennemsigtigt cover. På den måde kan du passe på telefonen og samtidig vise den fine farve frem. Find gennemsigtige covers hos iking.

 

Panserglas til telefonen

Et cover er et rigtig godt sted at starte, når det kommer til at passe på telefonen, men medmindre du har købt et slå-om cover, er skærmen på din telefon stadig udsat. En måde at beskytte skærmen på, er ved at investere i et panserglas. Du kan finde et stort udvalg af panserglas hos iking.

 

Det kan være temmelig dyrt at få repareret sin skærm, hvis man skulle være så uheldig at ødelægge den. Hvis du investerer i et panserglas, er det væsentligt billigere at udskifte det end skærmen. Hvis du finder det rette panserglas hos iking, kan det være en fordel at købe et ekstra, så du har et klar til udskift, hvis du skulle være så uheldig at tabe telefonen. Mangler du andre ting til telefonen, kan du med stor sandsynlighed også finde det hos iking, og du kan på den måde spare penge i fragt ved at bestille det på samme tid.