Beskyt dine spillekort med plastiklommer

Går du meget op i de diverse kortspil som, Magic the Gathering, Pokemon og Yu-Gi-Oh, er det meget vigtigt at beskytte ens spillekort med plastiklommer. Det er vigtigt da man skal bevare kortenes integritet og værdi, uden at slide på kortene. Udover den beskyttende effekt, er det også nemmere at blande kortene, da man så ikke slider på kortene. Har du derfor en masse sjældne samlerkort, er det vigtigt at få sat dem i plastiklommer, da de har en høj værdi og jo mere de bliver brugt, jo mere slidt bliver de, og jo mere falder de i værdi. Der findes dog flere forskellige former for plastiklommer, så du finder med sikkerhed også noget, der passer til dit behov. Hop derfor ind i udvalget og find nogle plastiklommer til dine sjældne spillekort.

Standard Sleeve plastiklommer

En af de plastiklommer, som der findes til at beskytte ens spillekort er standard sleeve plastiklommen. Med den plastiklomme kan du beskytte din spillekort. Denne form for plastiklomme er dog bedst, hvis man spiller med kortene, da de beskytter dem mod slid. Der findes dog to forskellige typer af standard sleeve plastiklommer, nemlig de glatte og matte sleeves. De matte kortlommer har en stor fordel når det kommer til selve blandefølelsen og holdbarheden, hvorimod de glatte har en fordel med deres flotte motiver. Udover det er der ikke den store forskel på de matte og glatte Standard Sleeve plastiklommer. Hop derfor ind i udvalget og få fat på dine plastiklommer allerede i dag.

Flere forskellige former for plastiklommer til spillekort

Som sagt findes der flere forskellige former for palstiklommer og det er derfor op til den enkelte, hvad ens behov er. Du kan f.eks. få fat i et Inner Sleeve som er en plastiklomme, man har indenunder sit standard sleeve som ekstra beskyttelse. Vil du dog spare nogle penge skal du have fat i Penny Sleeve, som er perfekt til at beskytte en større mængde. Boardgame Sleeves er som navnet indikerer en plastiklomme til ens kort man bruger til brætspil. Der findes derfor mange former for plastiklommer, og det er derfor vigtigt at gøre op med dig selv, hvor dit behov ligger.