Bliv bedre til grafisk design i Århus eller København

Hvis du gerne vil blive bedre til grafisk design, handler det om at blive en ørn til de programmer, som du kan bruge til at design moderne og lækker grafik i. Et af disse programmer er Adobe InDesign, som er et af de førende programmer i verden inden for design af grafisk materiale.

Derfor er gode kundskaber i InDesign lig med gode kundskaber som grafisk designer. Men InDesign er et stort og kompliceret stykke software, som du ikke bare lige lære at mestre på en eftermiddag.

Der findes et væld af forskellige funktioner og muligheder, og derfor kan du komme til at bruge rigtig lang tid på at lære det hele, hvis du prøver på egen hånd. Sådan behøver det dog ikke nødvendigvis at være, for du har også mulighed for at tage et certificeret kursus i InDesign, hvor du over få dage vil lære at mestre InDesign.

InDesign kursus hos Softworld

Du kan tage et InDesign kursus hos Softworld, hvor du vil lære alt det, du som grafisk designer har brug for at vide om InDesign. På få dage kan du gå fra at være begynder til en sand ekspert i programmet, så du kan komme i gang med at lave grafisk materiale i høj klasse over kort tid.

Med gode kundskaber i InDesign er der næsten ingen grænser for, at hvad du kan producere. Du vil blive en mester til lave at flotte plakater med både tekst og billede, du vil blive en haj til at design flyers, og du vil sågar lære at opsætte bøger, magasiner og meget andet.

Derfor er gode kundskaber i InDesign din billet ind til en fremtid som grafisk designer, så du måske kan skabe en levevej for dig selv, eller så du kan pryde dit CV i en jobsituation med et certificeret kursus i InDesign.