Bliv bemærket udenlands som virksomhed

Internationalt er det altid nyttigt at orientere sig og præsentere sig selv over for andre virksomheder, hvis man sigter efter global succes. Måske er I allerede lykkedes godt med at sælge jeres produkt nationalt, hvorfor I nu søger større udbredelse ved at føre jer frem på den internationale markedsplads.

Ansæt et oversættelsesbureau

Den barriere, der er mellem lande, og som er af størst karakter, er umiddelbart sproget. Vi kan ikke kommunikere med kunder og samarbejdspartnere fra udlandet på vores foretrukne sprog, ligesom de omvendt ikke kan gøre det med deres sprog. Vi har fundet vores fællessprog, hvor vi kan kommunikere næsten lige så udmærket, men et oversættelsesbureau, fx https://dotranslations.com/, er ofte at foretrække til mere permanente kommunikationsopgaver/-tekster.

Oversættelser til alle brancher

Et oversættelsesbureau kan bl.a. bruges til at oversætte hele hjemmesider eller til at oversætte en produktbeskrivelse. Oversættelsesbureauer kan hyres inden for alle brancher, så det er ligegyldigt, om jeres firma handler inden for fødevareindustrien, transport, teknologi, kunst og kultur, jura, økonomi eller medicinalindustrien. Der er oversættere, der har specialiseret sig i dem alle, hvilket giver jer mulighed for at få den mest kvalificerede til den specifikke opgave.

Flersproget

DO Translations oversætter dog ikke kun fra dansk til engelsk og fra engelsk til dansk. De oversætter til en masse andre sprog, hvilke I kan lade jer informere yderligere om ved at besøge deres hjemmeside. Ved at oversætte jeres tekster til så mange sprog som muligt, er der større sandsynlighed for at blive relevant på globalt plan. Hvis jeres målgruppe er et land, der overhovedet ikke kan engelsk, er det desuden perfekt at lade et oversættelsesbureau finde en oversætter, der kan varetage opgaven. I Danmark har DO translations dog kun oversættere siddende til at oversætte fra engelsk til dansk og den anden vej rundt. Det er heldigvis ikke ensbetydende med, at I ikke kan få hjælp af dem til andre sprogoversættelser.