CS Citystilladser tilbyder arbejdsplatforme og murerstilladser

CS Citystilladser opsætter stilladser til ethvert projekt over hele Danmark. Står du derfor og mangler et stillads, men er du i tvivl om, hvilken slags, der ville passe netop dit projekt? CS Citystilladser klarer ærterne, og de står klar med murerstilladser, facadestilladser, stilladsoverdækninger og lignende løsninger til dit unikke projekt!

Brug en stabil arbejdsplatform fra CS Citystilladser

En arbejdsplatform er i nogle tilfælde både lettere og hurtigere at bruge end klassiske stilladser. Til visse opgaver kan en arbejdsplatform nemlig yde netop den fleksibilitet, det kræver for at kunne løse opgaven optimalt. Med en professionel arbejdsplatform har du muligheden for at hæve og sænke arbejdshøjden trinløst samt muligheden for at løfte op til 4 tons. Du behøver heller aldrig at bekymre dig om strømforbindelser, da en arbejdsplatform fra CS Citystilladser ydermere har strømudtag på dækket — perfekt til elværktøjer og lignende. En arbejdsplatform får altså arbejdet til at glide lettere! Sikkerheden behøver du heller aldrig at bekymre dig om, da sikkerhedsudstyr også altid kan fås med i købet af en arbejdsplatform. Er du i tvivl om, hvorvidt en arbejdsplatform passer dine behov? Du har altid muligheden for at tage kontakt til nogle af de bedste og mest professionelle fagfolk på www.cs-citystilladser.dk.

Arbejd på et murerstillads, der er særligt sikkert

I nogle tilfælde er et murerstillads en bedre løsning. Et murerstillads er perfekt til opgaver, hvor der skal stilles store krav til bæreevne og konstruktionen af stilladset. Denne bastante type stillads er altså velegnet til større projekter, der skal kunne bære mange håndværkere på en gang. Står du for eksempel med et projekt, hvor mange forskellige opgaver skal kunne håndteres samtidigt, er et murerstillads et særdeles oplagt valg. Et murerstillads ligger i lastklasse 4-5-6, hvilket betyder, at det tåler en belastning på 450 kg/m2 jævnt fordelt. Projekter såsom opmuring og forskellige former for renoveringsopgaver kan ofte nyde godt af et murerstillads. Dels fordi et murerstillads er utroligt sikkert, og dels fordi et murerstillads nemt sammensættes med forskellige former for stilladstilbehør. En el hejs, plastik inddækning eller en nedfaldsskakt er alle eksempler på tilbehør, der kan være med til at gøre dit projekt klar i en fart. Faldsikring klares naturligvis også nemt, da ingen arbejdsplads, som finder sted i højden, bør gå på kompromis med sikkerheden. Find et uforpligtende tilbud på dit behov for en arbejdsplatform eller et stillads på www.cs-citystilladser.dk. Her findes kontaktoplysninger på de mange medarbejdere, der hellere end gerne hjælper dig med at få den helt rigtige service sendt i din retning.