Det bedste grej til put and take fiskeri

Put and take er en af de mest populære fiskeformer i Danmark, fordi man næsten altid er garanteret at kunne fange noget. I en put og take sø udsættes opdrættede fisk, som man betaler for at fange.

Til denne type af fiskeri skal man naturligvis have det rigtige grej. Dette kaldes put and take grej, og det er med til at gøre din fiskeoplevelse så bekvemmelig og sjov som overhovedet muligt.

I denne artikel kan du læse mere om put and take grej, og hvor du køber det henne.

Put and take grej hos Nyt Grej

I Danmark er der flere hundredvis af put and take søer, og der kommer hele tiden flere. I takt med at antallet af søer vokser, så vokser markedet for put and take grej også.

Hos Nyt Grej kan du købe alt det fiskegrej, som du har behov for, så du er klædt på til turen.

I deres sortiment kan du finde blink, gummidyr, snøre, net, værktøj og meget mere. For at få den bedste fiskeoplevelse skal grejet også vær i tip top stand, så du kan få en stor fisk på krogen.

Passivt eller aktivt fiskeri

Er du en aktiv fisker, som går rundt om søen og kaster stangen i? Eller elsker du passiv fiskeri, hvor du stille kan sidde med stangen, mens du nyder udsigten?

Put and take grej er forskelligt i forhold til fiskeformen, som du dyrker.

Til passivt fiskeri har du brug for powerbait eller gummidyr, som kan passe sig selv og lyde rundt på vandet. Til aktivt fiskeri er det bedre med små blink, gennemløbere eller gummi. Disse kan spinner langsomt ind, så du lokker fisken på krogen.

Du kan købe alle former for put and take grej fra Nytgrej.dk.

Store fisk på krogen

Det bedste ved put and take søer er, at du ofte har større succes med at fange store fisk. Med det rigtig put and take grej kan du få større ørreder på krogen, som du kan tage hjem og smide på grillen.

Fiskene i søen placeres kun, når de har en god størrelse, så de er klar til at blive fanget og spist. Mange af disse fisk befinder sig i kanten af søen, så du ikke behøver at sejle ud på søen for at få fat på dem. Du kan sagtens kaste ud fra kanten og få store fisk på krogen.