Ecowater systems tilbyder vandafkalkningsanlæg til private og virksomheder

ecowater systems er verdens førende leverandør af vandafkalkningsanlæg til private husholdninger og industrielle vandbehandlingsløsninger. ecowater har over 90 års erfaring i branchen og er kendt for sine høje standarder, innovative teknologier og kvalitetsprodukter. ecowaters unikke intelligente styresystem sikrer, at du får den mest økonomiske løsning på markedet med hensyn til salt- og vandforbrug. ecowater systems er op til 50 % billigere i drift end andre lignende modeller på markedet. Hvis du er på udkig efter en pålidelig, effektiv og omkostningseffektiv vandbehandlingsløsning, er ecowater det perfekte valg. Kontakt os i dag for at få mere at vide om deres produkter og tjenester.

Downloade deres app og styr det hele gennem appen

Appen Drift og sikkerhed giver hurtig og nem adgang til oplysninger om dit anlæg, herunder, antal dage, indtil salttanken er tom, gennemsnitligt dagligt vandforbrug, resterende kapacitet til den næste regenerering, tilgængeligt behandlet vand og antal liter blødgjort vand. Du kan starte en regenerering og ændre indstillingerne via appen. Dette sikrer, at dit anlæg altid fungerer sikkert og effektivt. Appen indeholder en række meddelelser og alarmer, der hjælper dig med at holde styr på vandforbruget i dit hjem. Du kan vælge at modtage en sms eller e-mail, når det f.eks. er tid til at tilsætte salt, og en alarm, hvis der er en fejl i systemet, unormalt vandforbrug, mulig lækage fra konstant rindende vand og en afbrydelse af forbindelsen. Alarmer og meddelelser kan indstilles individuelt i appen, så du kan skræddersy dem efter dine behov.

Masser af fordele ved at bruge ecowater systems

Der findes en masse teknologi på markedet i dag, som kan hjælpe dig med at finde det perfekte match mellem plads, vandforbrug og ønsket flow. Men ikke alt er lige godt nok. Derfor er det vigtigt at vælge et produkt, der er udstyret med opgraderede ventiler, der begrænser trykfaldet og forbedrer flowet. Samtidig skal designet være slankt og moderne i materialer af høj kvalitet, så det passer ind i ethvert hjem. Med så mange muligheder derude kan du være sikker på, at du træffer det bedste valg til dine behov ved at vælge et produkt fra deres virksomhed. Få den bedste teknologi til dit hjem i dag.