Effektlageret har et stort udvalg fra ILures og Rapala

Skal du snart på fisketur, enten langs kysten, ved en sø eller ved et af landets mange vandløb, men mangler der lidt udstyr i fiskekassen, er her et godt tip: hos Effektlageret har de et af landets bedste og største udvalg inden for fiskeudstyr klar til levering. Her finder man en række af de bedste mærker som f.eks. Rapala, ILures og JRC-fiskegrej. Vil du vide mere om butikken og deres katalog, så læs videre i artiklen herunder.

Fiskeudstyr fra Rapala – den bedste kvalitet!

Få mærker inden for fiskegrej nyder samme legendariske status som finske Rapala. Selvom virksomheden har mange år på bagen, er de stadigvæk et af markedets absolut mest populære og pålidelige mærker, når det gælder endegrej til fisketuren. Derfor er det da heller ikke så overraskende, at www.effektlageret.dk har valgt at inkludere et stærkt udvalg af Rapala fiskeudstyr i deres sortiment.

Besøger du kategorien med Rapala-fiskeudstyr lige nu, kan du bl.a. se frem til et godt udvalg inden for woblere, blink og andre typer endegrej. Derudover tæller kataloget med Rapala-produkter også en masse godt tilbehør til diverse slags fiskeri, f.eks. net, karabinhage, lystfiskervægt, krogtang, kasser til ens fiskeudstyr og meget mere. Alt sammen leveres i den velkendte Rapala-kvalitet og i design, der nok skal være med til at øge ens chancer for at få noget på krogen. Besøg eventuelt selv forhandlerens hjemmeside, og få et kig på det brede udvalg fra finske Rapala.

ILures er foretrukket af lystfiskere i hele Danmark

Udover Rapala, er der som lovet også en række andre gode mærker at finde i kataloget hos Effektlageret lige nu. Bl.a. har de et godt udvalg fra ILures i sortimentet klar til levering. Her finder man primært gennemløbere med virkelig mange design at vælge imellem. ILures er en dansk virksomhed, startet af to lystfiskere, som på ganske kort tid har fået stor succes med deres blink, ikke kun på grund af et flot design, men rent faktisk også på grund af høje fangstrater. Vælger du derfor ILures til din næste fisketur, kan du også roligt regne med at have forøget dine chancer for at få noget på krogen.

Kig forbi Effektlageret, når du har tid, og få et kig på det store udvalg. Husk, at hvis du har spørgsmål, enten vedr. Rapala, ILures eller andet fiskegrej, så kan du altid rette henvendelse til kundeservice, og få en uforpligtende snak. De ved en masse om emnet og vil helt sikkert gerne give dig et par gode, gratis råd.