Er dine børn i risiko for tvangsfjernelse? Find den bedste advokat

Det er et stort indgreb, når en familie oplever at komme i risiko for tvangsfjernelse. I øjeblikket er man måske ramt af chok og ved ikke, hvad man skal gøre. Derfor er det en god idé at kontakte en advokat, som kan rådgive og vurdere, om alle muligheder er undersøgt.

Læs med her, og find en tvangsfjernelse advokat med speciale i tvangsfjernelsessager.

Få gratis advokathjælp

Hvis familiens børn er i risiko for tvangsfjernelse, er det en god idé at alliere sig med en advokat, og du har ret til gratis advokathjælp i alle sager om tvangsfjernelse. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan du få hjælp af tvangsfjernelse advokaterne Lars Buurgaard Sørensen, Martin Olsgaard og Kristian Korshøj Jørgensen.

Advokatfirmaet har et team af seks specialister i tvangsfjernelsessager, og de er klar til at hjælpe dig med gratis advokathjælp. Du får din egen advokat, men hele teamet er bag dig.

Besøg advokatfirmaets hjemmeside, og find den bedste tvangsfjernelse advokat.

Undersøg dine muligheder

Der er en række krav til sagsbehandlingen, som skal opfyldes i tvangsfjernelsessager. Det er vigtigt, at det bliver undersøgt, om alle disse krav er opfyldt, fordi det kan have stor betydning for, om sagen falder ud til din fordel. Her kan en tvangsfjernelse advokat hjælpe dig.

En tvangsfjernelse skal ses som den sidste udvej, og derfor skal det undersøges, om alle alternativer til tvangsfjernelse er belyst og afklaret. Find den bedste tvangsfjernelse advokat, som kan hjælpe dig med at undersøge, om alle alternativer til tvangsfjernelse er undersøgt.

Find den bedste tvangsfjernelse advokat til dig

Husk, at du har ret til gratis rådgivning fra en advokat i tilfælde af, at dine børn er i risiko for en tvangsfjernelse. Du har også frit advokatvalg, hvilket vil sige, at du frit må vælge blandt alle advokater i landet. Med andre ord har du altså ikke pligt til at vælge en advokat fra kommunen eller fra retskredsen.

Vælger du tvangsfjernelse advokaterne fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik, skal du ikke selv betale for kørsel eller andre rejseudgifter, uanset hvor i landet du bor. Tøv derfor ikke med at kontakte dem.

Står du med en hastesag?

Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan advokaterne altid kontaktes på telefonnummeret 23 70 24 74 uden for den almindelige kontortid, hvis du står med en hastesag. Hvis telefonen er optaget kan du sende en SMS med en anmodning om at blive ringet op.