Er du på udkig efter citronolie og andre bæredygtige produkter? Så besøg www.hedenhus.dk

Leder du efter bæredygtige alternativer til hverdagsprodukter? Så er Hedenhus’ webshop et oplagt sted at starte. Der forhandles der nemlig alt fra zero-waste-produkter til æteriske olier. Økologi, bæredygtighed og et fokus på miljøet er nøgleord for forretningen, der hver dag arbejder hårdt for at kunne skabe en både bedre og grønnere fremtid.

Shop bæredygtigt på www.hedenhus.dk

www.hedenhus.dk finder du produkter, der ikke bare fremmer en mere bæredygtig fremtid, men ligeledes en vished om, at du er med til at gøre en forskel. Butikken har nemlig sammensat et spændende produktudvalg, der giver dig mulighed for at kunne investere i miljørigtige løsninger med god samvittighed. De produkter, du finder i butikken, falder ind under en lang række forskellige kategorier, der blandt andet indbefatter økologiske råvarer, zero-waste-produkter og æteriske olier. Hos Hedenhus har du derfor mulighed for at kunne få fingrene i alt, der ikke er tilgængeligt i dit normale supermarked. Kategorien ’zero-waste’ er for eksempel et stærkt eksempel på, hvor nytænkende butikken egentlig er. Her finder du produkter såsom genanvendelige luksus vat-rondeller, genanvendelige kaffefiltre samt bambusprodukter af forskellig art. Du kan hermed være med til at mindske brugen af engangsprodukter ved at investere i disse smarte alternativer.

Hjemmelavet kosmetik med citronolie

Er du interesseret i æteriske olier, er du også kommet til det rette sted. Hedenhus er nemlig storforhandler af æteriske olier – såsom den populære citronolie. Citronolie kan for eksempel bruges i forlængelse af de kosmetiksæt, der også forhandles på www.hedenhus.dk. Ved selv at lave din kosmetik med et produkt som citronolie, kan du forsikre dig selv om, at du ikke udsættes for uønskede kemikalier eller lignende. Netop citronolien er fremstillet ved koldpresning af citronskal. Effekten er opfriskende, rensende og sammentrækkende, da den stimulerer blodcirkulation, hvis den anvendes i hjemmelavet kosmetik. Døjer du derfor med uren eller fedtet hud, er citronolie det helt rigtig produkt for dig. Køb derfor gerne citronolie i forlængelse af dit lav-selv-kosmetiksæt og design for eksempel din helt egen læbepomade. At lave sine egne kosmetiske produkter kan være utroligt sjovt og kræver ikke meget plads eller udstyr, hvilket gør det værd at prøve kræfter med, hvis du går op i hvilke produkter, du putter på din hud. Du kan få et sæt til både creme eller læbepomade, der begge kan kombineres med for eksempel citronolie, og de består desuden af 100 % naturlige ingredienser.

Hedenhus er derfor til dig, der leder efter bæredygtige alternativer i din hverdag til utroligt gode priser. Besøg www.hedenhus.dk, hvis du vil vide mere om dine mange muligheder.