Få en god advokat på www.strafferet.com

Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik får du mulighed for at vælge en advokat med speciale i strafferet, der yder hjælp og rådgivning i straffesager. En forsvarsadvokat vil tage hånd om dit forsvar og er essentiel, hvis du har en sag, der skal i retten. Du kan se deres advokater og specialister på www.strafferet.com, hvor du bl.a. kan udpege din foretrukne specialist til at stå for din straffesag. Virksomheden har nogle af Danmarks bedste forsvarsadvokater og er landsdækkende, hvilket gør, at du kan benytte dem uanset, hvilken by du bor i.

Www.strafferet.com har dygtige advokater til strafferet

Ønsker du en advokat med speciale i strafferet, så kan du med fordel kontakte Advokatfirmaet Strauss & Garlik til at stå for din sag. De har afdelinger i Aarhus, Odder og København, og det koster ikke noget at spørge dem til råds. Som forsvar kan de bistå med professionel advokathjælp og hjælpe dig på mange områder. Det kan bl.a. være til at sidde med ved afhøring hos politiet samt lægge den overordnede strategi for dit forsvar. Derudover vil deres advokat med speciale i strafferet vurdere beviserne og finde de svage punkter i anklagen og indhente oplysninger fra forskellige eksperter. Virksomhedens specialist i strafferet vil være din garanti for, at loven bliver overholdt. De kan yde rådgivning og assistance i alle typer af straffesager. For dem er du ikke bare en sag, de engager sig og lever sig helt ind i klienternes problemer, når de har behov og ønsket om en ekspert i strafferet.

Du får hjælp fra kompetente advokater til din straffesag

En beskikket forsvarer / beskikket advokat kan hjælpe og vejlede dig i en straffesag, hvis du har overtrådt loven. Beskikket forsvarer dækker over, at det er retten, der udpeger en advokat til at være din forsvarer. Du har selv mulighed for at vælge, hvem der skal være beskikker forsvarer for dig. For at vælge Advokatfirmaet Strauss & Garlik som beskikket advokat til din straffesag kan du kontakte dem eller give besked til politiet, så sørger de for resten. Selvom retten har tildelt dig en på forhånd, så kan du godt vælge en ny, hvis du ønsker det.

Justitsministeriet har i hver retskreds har en liste over advokater, der fungerer som beskikkede forsvarer ved retten. Det er også dem, der fører sager i tilfælde af fri proces. De kaldes beneficerede advokater. En straffesag fungerer på den måde, at du bliver sigtet og måske anholdt af politiet. Derefter laver de et anklageskrift, hvor de tiltaler dig for at overtråde de pågældende paragraffer. Du kan blive varetægtsfængslet. Forsvarerens opgave er herefter at varetage dine interesse bedst muligt. Bliver du frikendt i den straffesag, så skal du ikke betale sagens omkostninger, det gælder også salæret til din forsvarer.