Få innovative løsninger med New Holland landbrugsmaskiner

Står du i spidsen for et moderne landbrug her i Danmark? Og er du en landmand, som følger med i udviklingen og godt kan lide at holde sig opdateret? Så kan det være, at du står overfor at skulle have udskiftet din maskinpark. Med New Hollands landbrugsmaskiner er du sikker på at få maskiner af den bedste kvalitet, så er du sikker på at kunne holde dit landbrug kørende på innovative og bæredygtige skinner. Gør New Holland til din partner i det arbejde, du udfører hver dag.

Maskiner til fremtidens landbrug

Der er lige nu mange der har en mening om, hvad Danmarks landmænd skal gøre og ikke skal gøre. Det bliver diskuteret i medierne og i fjernsynet blandt politikerne, fagfolk og andre såkaldte eksperter. Men landmændene ved bedst selv, hvordan det er at drive landbrug, og hvordan det er at gå ude på markerne hver dag, og hvilke udfordringer, de og det samlede landbrug står overfor.

Vi ønsker alle at kunne efterlade en sund og smuk planet til vores børn, og for at kunne gøre det og drive landbrug på samme tid, har man brug for lidt maskinel hjælp. Det er der, hvor New Holland kommer ind i billedet. New Holland landbrugsmaskiner har hjulpet landmænd i mange år med at optimere deres udbytte af jorden og sikre en stabil fødevareproduktion til mange befolkninger.

Menneske og maskine i symbiose

Som en af verdens største producenter af maskiner og digitale løsninger til landbruget, er New Holland godt bekendt med landmændenes udfordringer. Deres løsninger leder hele tiden efter nye og innovative måder at hjælpe landmændene med at dyrke jorden mere bæredygtigt og dyrke fødevarer til jordens befolkning.

Lyngfeldt er stolte over at forhandle New Holland og at være en del af New Holland netværket. Det giver muligheden for at være helt fremme, når det handler om connected service, maskinløsinger og serviceværktøjer. Hos Lyngfeldt er kunden i centrum, og de sætter en ære i at opsøge de mest effektive konfigurationer for at hjælpe kunden mod nye mål i deres drift.

Med New Holland som din partner i dit landbrug, bliver du udstyret til at gå fremtidens landbrug i møde med alle de udfordringer, det indebærer, men også klar til at plukke alle de frugter, som det tilbyder. Samtidig vil du være med til at kunne overdrage en stadig frugtbar jord videre til de fremtidige generationer.