Find den rette stubfræser eller et stærkt jordbor til skov- og landbrug på www.dk-tec.dk

DK-TEC fører alt i udstyr til minilæsser. Læs med her, hvis du fx søger en stærk stubfræser eller et hydraulisk jordbor.

Gør skovarbejdet nemmere med en solid stubfræser

Søger du en stubfræser, som er 100 % køreklar til skovarbejdet eller landbruget? DK-TEC har helt sikkert præcis det, du søger, og kan tilbyde det til en god pris. De har i mange år importeret udvalgte produkter fra gode udenlandske producenter og solgt dem til både have-anlæg, jord og beton, landbrug, skovbrug, godsejere etc. Når man arbejder i skoven, så er en stubfræser uundværlig. Når et træ er fældet, hvis man vil af med stubben for at skabe en pæn jævn skovbund, så fræser man stubben ned med en stubfræser. Der findes både håndholdte modeller (på hjul naturligvis) samt modeller, der kan kobles på minilæsseren og på den måde styres med armen. Med en stubfræser kan du hurtigt få fræset en stor træstub ned til træflis, og dette effektive arbejdsredskab er uundværligt for en skovfoged, skovarbejder eller en landmand, der finder træstubbe på sin mark. I en plantage, hvor der ofte fældes er det især en god ide at have en stubfræser, så man kan gøre plads til nye træer, når man har fældet. Inden for skovbrug har de mange stærke maskiner, bl.a. til afbarkning, grensave, brændekløvere etc. Hvis du er skovarbejder eller skovfoged, så vil udvalget helt sikkert interessere dig. Læs mere om stubfræser på www.dk-tec.dk.

Jordbor fra DK-TEC passer til både traktor og minilæsser

DK-TEC sælger også hydrauliske jordbor, som kan påsættes en traktor eller en minilæsser. Når der skal nedsættes hegn, så er jordboret uundværligt og hvis man har en minilæsser eller en traktor at påsætte det, så sparer man virkelig nogle kræfter, for så går det let med at bore huller i jorden. Der findes også mobile jordbor på hjul, som er håndstyrede. Denne model har en 9 HK motor og giver gode resultater med sin motorhastighed på 58 RPM. Hvis du skal bruge et godt jordbor, så kan du med sikkerhed finde det i butikken, hvor der er er mange forskellige modeller at vælge imellem. Der findes også enormt brede modeller til minilæsseren til at grave virkelig store huller, og du kan med sikkerhed finde præcis den model, du søger i butikken. Læs mere om de mange gode modeller på dk-tec.dk, hvor du finder alle de mange maskiner til jordbrug. Når det kommer til jordbrug, have, skov og anlæg, så er det virkelig en god butik, der har alt hvad du skal bruge. Skovfogeder, landmænd, godsejere, anlægsgartnere etc. er faste kunder og bestiller deres maskiner her, for de har de bedste udenlandske mærker repræsenteret.