Find din næste maskine på online maskinauktion

Store maskiner kan være dyre at erhverve sig, og hvis du driver en mindre virksomhed eller er selvstændig landmand, er det ikke sikkert, du har brug for det nyeste nye. Det er her, maskinauktioner på nettet kommer ind i billedet.

Hos Kapow kan du deltage i online maskinauktioner fra hele Europa. Læs mere om dine muligheder og få svar på dine spørgsmål herunder.

Sådan fungerer en online maskinauktion

En online maskinauktion fungerer præcis som en almindelig auktion – du kan bare ikke møde op fysisk. Det betyder, at rækkevidden kan strækkes meget længere, og du kan handle spændende maskiner fra hele Europa.

Det betyder selvfølgelig ikke, at maskinerne ikke er i god stand. Når du deltager i online maskinauktioner hos www.kapow.eu, er alle maskinerne både tjekkede og testede på forhånd. Hvis du vælger at deltage, har du derfor alle de informationer, du har brug for, for at træffe en veloplyst beslutning.

På Kapows hjemmeside kan du se, hvornår den næste online maskinauktion finder sted. Du kan følge med hjemmefra og endda sælge dine egne brugte maskiner. Du finder auktioner henvendt til landbrug, industri, skovbrug og konstruktion, så der er noget for enhver.

Køb din næste maskine hjemme fra din stue og få den leveret lige til døren.

Derfor skal du overveje at købe en brugt maskine

Når du vælger at købe maskiner på en online maskinauktion sparer du mange penge. Alt efter maskinens tilstand og det sted, den sælges i, kan du hurtigt få den hjem og stadig ikke have brugt så mange penge, som hvis du købte den fra ny.

Det er en kæmpe fordel for små virksomheder, der ikke har ubegrænsede midler, og selvstændige landbrugs- eller skovejere, der skal bruge tungere udstyr til at komme rundt, men ikke har enten behov eller økonomi til at købe noget helt nyt.

Hos Kapow.eu får du en fast kontaktperson og kan trygt handle i mere end 50 forskellige lande. Kapow har over 30 års erfaring med auktioner og salg af maskiner på nettet, og handlen foregår effektivt med sikre betalingsløsninger.

Nogle steder er bedre at spare end andre. Brugt betyder ikke slidt, og med ordentlige online maskinauktioner kan du sagtens finde store besparelser i det lange løb. Hvis du ved, hvad du er på jagt efter, og det ikke er akut med at få den hjem, skal du nok kunne finde en maskine, der passer perfekt til dine behov.