Find kuglebaner på Legebyen.dk og få timevis af leg til hele familien

Leg, fantasi og underholdning! Alt dette og meget mere er at finde hos Legebyen.dk. Deres store katalog af legetøj fås til børn i alle aldre, sådan at du som forældre nemt kan sørge for, at de bliver både udfordret og stimuleret i passende grad. Køb for eksempel kuglebaner til helt små og lidt større børn, der udvikler både kreativitet og motorik.

Slip fantasien løs med kuglebaner i alle sværhedsgrader

Kuglebaner er sjove for både børn og forældre! Det simple legetøj gør det nemlig muligt for børnene — eller de voksne — selv, at bestemme sværhedsgraden. En kuglebane kan sættes sammen på et utal af måder, hvilket betyder at både fantasien og kreativiteten sagtens kan løbe løbsk. På www.legebyen.dk forhandles derfor sæt med byggeklodser til kuglebaner, der passer forskellige aldre og derfor byder på forskellige sværhedsgrader. Dette betyder, at du kan købe en bane til dit barn, uanset, om det er 12 måneder eller 8 år gammelt. Uanset alder er kuglebaner nemlig et godt køb til forældre, der gerne vil stimulere deres barns forståelse for at bygge og konstruere. Denne viden kan for eksempel give dit barn dets første idéer om, hvordan bygninger bliver til. Med kuglerbaner kan forskellige idéer prøves af, sådan at de kan lære at prøve sig frem, for at se, hvad der virker og hvad der ikke gør.

Kuglebaner i træ eller plastic – find den modal, der passer til dit barns alder

De mange modeller i kategorien kuglebaner fås i forskellige materialer og designs, der relaterer sig til dit barns alder. For eksempel er kuglebaner til de yngste ofte af træ, og kan for eksempel fås i form af de en fin aktivitetstavle. En aktivitetstavle gør det muligt for dit barn at skrue og dreje på forskellige elementer, og derfra opbygge en forståelse for sin egen motorik eller farver og mønstre. Ligeledes fås kuglebaner til lidt ældre børn, der her indbefatter, at de selv skal konstruere simple baner. Disse baner kan du derefter udvide i kompleksitet ganske simpelt ved bare at købe flere og mere avancerede byggeklodser. Til sidst vil du måske helt have lyst til at tage del i legen og bygge den mest komplekse kuglebane sammen med dine børn. Køb også forskellige former for kugler, I kan slippe fri på banerne når I skal teste, hvor godt de virker. De mange muligheder fås i enten træ eller plastik og fra en lang række forskellige producenter. Køb for eksempel farverige plastikmodeller fra Hubelino eller lækre træmodeller fra Hape.

Se udvalget af kuglebaner på www.legebyen.dk. Ønsker du at bestille et parti hjem til SFO’en eller børneværelset, kan du vide dig sikker på hurtig levering og fri fragt på køb over 499,-.