Firmævent og teambuilding med fart på

Firmaevents kobles tit med sjov og spas, men de kan altså også sagtens kombineres med teambuilding. Mange forbinder teambuilding med kedelige øvelser, men teambuilding kan nemt udøves bogstaveligt talt med fart over feltet. Har du nogensinde overvejet af afholde dit næste firmaevent på en racerbane? Hvis ikke, skal du læse med her, hvor du kan læse om de forskellige events på racerbanerne hos Padborg Park.

Firmaevent på racerbane

Et firmaevent på racerbane er nok ikke helt ukendt for de fleste. Mange firmaer afholder firmaevents på racerbaner, hvor kollegerne i den grad kan få lov til at konkurrere med hinanden. Racerløb er både underholdende og udfordrende, og her kan man virkelig få lov til at slippe sit indre barn med fart i blodet løs. Til et firmaevent på en racerbane kan man både dyste kollegialt mod hinanden og skabe sjov, intern konkurrence, men man kan også slå sig sammen som firma ved at dyste mod andre firmaer. Et firmaevent på racerbanen er en god start på julefrokosten, sommerfesten eller påskefrokosten, men racerbanen kan altså også sagtens bruges til en god og lærerig teambuilding i firmaet eller i klubben.

Teambuilding på racerbane

Det er vist klart for de fleste, at et firmaevent på en racerbane er en gylden mulighed for at skabe fantastiske og underholdende oplevelser for de fleste kolleger. Så hvorfor ikke udvide den sjove oplevelse med en god omgang teambuilding på racerbanen? Teambuilding behøver bestemt ikke være kedeligt, og det kan racerløb hjælpe med. Teambuilding på racerbanen er en god katalysator for et godt samarbejde, hvor kun det mandskab, der kan arbejde godt sammen for at være hurtigst blandt kollegerne, kan hive den store pokal hjem. Racerløb er nemlig meget mere end blot at køre hurtigst. Racerløb handler også i høj grad om at få tanket bilen op og skiftet dæk hurtigt. I disse situationer er det vigtigt med et stort overblik og et godt samarbejde. Det er gode egenskaber, som er vigtige på enhver arbejdsplads.

Hvorfor er teambuilding vigtigt?

Teambuilding og firmaevents på racerbanen er en unik mulighed for at skabe fællesskab, gode og udfordrende oplevelser samt at lære at arbejde sammen på en helt ny måde. Oplevelserne fra racerbanen kan tages med ind på arbejdspladsen, hvor I derigennem kan lære at arbejde langt mere effektivt sammen. Teambuilding på racerbane er med til at motivere og skabe fællesskab blandt kolleger, som efter en hæsblæsende oplevelse med fart på forhåbentligt også vil blive meget bedre til at kommunikere i udfordrende og pressede situationer på jobbet. Du finder alle events på racerbanen hos Padborg Park.