Footies – Til dig der hader svedende fødder om sommeren

Er du typen der foretrækker at have sneakers på om sommeren, når det er varmt udenfor? Hvis du er, så er du kommet til det helt rigtige sted. Med footies får du den helt perfekte strømpe til når det er varmt udenfor. Footies har nemlig en så lav udskæring at det ikke kan ses når du f.eks. har sneakers på, og du skal derfor ikke være bange for, at der er en dum strømpe der stikker ud når du går med bare ben. Men hvad er footies helt præcist? Footies er nemlig ikke som andre ankelstrømper. Footies har en så lav en udskæring at den sørger for at vise mindst muligt. Det er derfor de her strømper du skal have fat i, hvis du ønsker at kunne gå i sko uden at strømpekanten kan ses. Men når det kommer til navnet er det op til den enkelte forbrugere om de bruger navnet ankelstrømper eller footies.

Footies modvirker sved og hjælper dig med at undgå sure tæer

Footies er lavet af materialet officielt cool wool, og det er altså strømper der er lavet af 64% merinould og 36% polyamid. Udover det så er footies også oeko-tex certificeret. Det er derfor et godt valg til dig der ønsker en tynd ankelstrømpe som samtidig er behagelig at have på. Du kan finde footies i 2 forskellige farver: Creme og koksgrå. Dog skal du ikke tænke på farven når du køber footies, da strømpen alligevel ikke kan ses når du har sko på. Footies er også åndbare, temperaturregulerende og svedtransporterende og det gør dem meget behagelige at have på om sommeren, hvor de hjælpe dig til at modvirker sved og sure tæer. Så leder du efter de perfekte strømper til sommeren så er footies perfekt til dig og de er egnet til både mænd og kvinder.

Prisvenlige footies

Med footies får du altså en kvalitetsstrømpe der hjælper dig med at holde din fødder tørre og lugtfrie om sommeren. Så tænker du sikkert ” sådan en strømpe må være dyr” – Nej. Footies er en prisvenlig strømpe som får dig til at føle, at du ikke tømmer hele pengepungen. Footies er også meget mere end en strømpe, det er nærmest en oplevelse at have på om sommeren, da den er så tynd og svedabsorberende. Du kan ikke mærke du har strømpen på, men alligevel er den med til at beskytte din fod i dine sneakers. Så har du ikke allerede et par footies så hop ind og køb dem i dag.