Forsyn dig med bandage hos K. C. Pedersen

Bliv hjulpet godt videre af professionelle fagfolk fra K. C. Pedersen. K. C. Pedersen forhandler produkter og redskaber til dig, der lider af skader, diagnoser eller ønsker dig hjælpemidler i forbindelse med en operation. Læs meget mere om det store udvalg herunder eller på www.kcpedersen.dk.

K. C. Pedersen hjælper dig med bandage i høj kvalitet

Bandage er en del af mange menneskers hverdag, og derfor naturligvis en stor del af udvalget hos K. C. Pedersen. Udvalget af bandage er både til bandagering og fastholdelse, og det fås yderligere i flere forskellige typer af materialer. Catell wrap bandage er for eksempel til kompressionsbehandling samt til fiksering af sårbandage. Det smarte ved dette produkt er, at det ikke klæber på huden, men i stedet udelukkende klæber på sig selv. Bandagen er derfor meget anvendelig og hænger aldrig fast på måder, der kunne forårsage ubehag. Fabrifoam bandage har den fordel, at det kan sys i præcis den størrelse og form, der passer dig, da produkter blandt andet fås i metermål. Bandagens yderside er lavet af en blanding mellem lycra og nylon, hvorimod indersiden består af skum med åbne celler, sådan at huden kan ånde. Sidst men ikke mindst finder du også bandage i form af Mafra elastikbånd. Denne type bandage bruges blandt andet til tommelbandager, fiksering af skinner m.m., og kommer i flere forskellige længder og farver, sådan at du selv kan vurdere dine specifikke behov.

K. C. Pedersen er dog, ud over at være det perfekte sted at handle bandage, også forhandler af mange andre former for hjælpemidler og træningsredskaber til hjemmet eller i forbindelse med skader. En anden del af udvalget, der kan hjælpe dig med at finde behagelig aflastning og støtte, er for eksempel de mange skinner. Fingerskinner, håndskinner og slynger til arm eller albue, er nemlig en særdeles fordelagtig investering, hvis du på nogen som helst måde ønsker støtte eller aflastning. Modsat bandage er skinner til dig, der gerne vil holde dine lemmer helt i ro, mens du tager dig af hverdagens mange ærinder. Om din specifikke situation kalder på skinner eller bandage, kan dog ofte være svært at vurdere uden faglig rådgivning. Derfor står en række erfarne medarbejdere altid klar hos K. C. Pedersen til at hjælpe dig med din specifikke situation. Dette gælder også, hvis du mangler produkter såsom træningsredskaber, kompressionsbeklædning, sanselegetøj eller produkter i forbindelse med smukkesering af ar og arvæv. De mange kategorier er sammensat sådan, at du kan komme rarest muligt videre i din hverdag efter skader, diagnoser eller andre kropslige problemer, der kan virke forstyrrende. Hjælp dig selv, og besøg www.kcpedersen.dk allerede idag!