Har dit firma brug for Microsoft Azure?

Teknologi i et firma, der egentlig beskæftiger sig med noget ganske andet, kan være komplekst at løse. Dog findes der masser af fornuftige muligheder for at få det teknologiske klaret med så minimalt besvær som muligt. I kan bestille færdiglavede systemer, som I vil kunne gøre brug af, og vil have frit valg på alle hylder.

Overflyt fra datacenter til datacenter

Har din virksomhed sit eget datacenter, hvor alle de teknologiske systemer sendes i skyen? Måske har I, og måske har I ikke. Det er meget normalt for virksomheder efterhånden at bruge skyen en del. Hvis ikke I har jeres eget datacenter og sådan set hellere ville overlade det til nogle andre, hvis det var muligt, er I heldige. Microsoft azure er nemlig netop en platform, hvor I vil have mulighed for at få det hele til at køre i Microsofts egne datacentre. Det er ikke utænkeligt, at I i et stykke tid har haft alt liggende i jeres egne datacentre og nu ønsker at få det flyttet til Microsofts. Da er det perfekt til jeres situation at benytte jer af Microsofts løsning på det problem. De har en infrastruktur, der muliggør, at I vil kunne få transporteret store dele, hvis ikke det komplette produkt, fra jeres nuværende datacenter til deres.

Undlad at spilde penge på ubrugte ressourcer

Med Microsoft azure vil I komme til at betale for jeres faktiske forbrug. Det vil spare jer penge, at I ikke betaler for noget, I ikke bruger. Bl.a. derfor er platformen et godt valg. Dog er det også det af den grund, at datacentrene er drevet globalt. Det betyder for jer som kunder, at I som et globalt firma også vil kunne have datacentre placeret nær de reelle afbenyttere af dem. Det er en betydelig fordel, hvis I vil fungere vel på det internationale plan.