Heatlets træpiller – et sikkert valg!

2. september 2021

Fyrer du op i din brændeovn med træpiller, og mangler du nogle nye af slagsen? Så kan du med stor fordel overveje at bruge Heatlets træpiller. Træpillerne fra Heatlets er nemlig fremstillet af 100% rent nåletræ, der primært stammer fra fyr og gran fra bæredygtigt skovbrug. Det er desuden træpiller, du altid kan regne med, idet kvaliteten er ensartet og de alle bliver produceret på de samme savværker. Er du derfor på udkig efter nogle nye træpiller til dit fyr eller brændeovn, og skal de være kvalitetssikre og bæredygtige? Så er Heatlets træpiller lige noget for dig. De kommer i flere forskellige størrelser, og derfor har du også rig mulighed for at vælge nogle, der matcher netop dine ønsker og behov. Så læs med her og lær meget mere om brandet, eller køb allerede nu dine nye Heatlets træpiller.

 

Anerkendte Heatlets træpiller af høj kvalitet

Heatlets er et dansk brand, der er kendt for at lave træpiller af allerhøjeste kvalitet. Derfor kan du også altid regne med at få meget brændsel ud af at Heatlets træpiller. De har nemlig også en høj brændværdi,l samt lavt vand- og askeindhold, og så er de desuden helt uden tilsætningsstoffer. Disse egenskaber er også noget af det, der har været medvirkende til, at Heatlets træpiller er yderst anerkendt på både det danske, engelske og skotske marked. Det er altså træpiller for dig, der er en forbruger, der går op i både kvalitet, miljø og økonomi.

Heatlets træpiller er miljøvenlige

Vælger du Heatlets træpiller, vælger du desuden en miljøvenlig løsning. Træpiller anses nemlig som værende CO2 neutrale, og derfor kan du trygt fyre op med dem. Derudover er Heatlets én af de producenter, der er ekstra miljøvenlige, idet deres produkter alle sammen bliver fremstillet af træ fra FSC certificerede skovområder. FSC er en forkortelse for Forest Stewardship Council, og det er en mærkeordning, der uddeles til skovområder, der har ekstra fokus på plante- og dyreliv samt på lokal arbejdskraft. Det er ikke alle producenter, der kan tilbyde netop dette, og ønsker du derfor at passe godt på miljøet, så er det altså træpiller fra Heatlets, du skal have fat i. Og følger du linket øverst i artiklen, har du mulighed for at bestille nogle hjem allerede i dag!