Hos DC-Supply finder du alt fra event containere til containere med omklædning

Hos DC-Supply er ingen opgave for stor eller for lille! Denne virksomhed leverer nemlig alle former for containerløsninger, til både større og mindre projekter, og specialtilpasser desuden gerne containere efter kundens specifikke ønsker og behov. Læs videre her, hvis du vil høre mere om det store udvalg, der blandt andet dækker event containere og en smart container med omklædning.

En container med omklædning til alle behov

En container med omklædning kan bruges i mange forskellige situationer, hvor mennesker opholder sig midlertidigt i et område og har brug for mobile løsninger til for eksempel toilet og badefaciliteter. Blandt andet har DC-Supply leveret en container med omklædning til en virksomhed på Færøerne, der brugte fire 20 fods containere med smart indretning og udvendig beklædning til at danne rammerne om medarbejdernes køkken-, toilet- og badefaciliteter. En container med omklædning er derfor perfekt til for eksempel byggepladsen, hvor flere håndværkere skal kunne klæde om før eller efter arbejdsdagen og samtidigt kunne holde frokost- eller kaffepause. Ligeledes kan en container med omklædning, bad og toilet være oplagt i forlængelse af private byggeprojekter, hvor man stadig gerne vil kunne gå i bad og klæde om i midlertidige, men trygge rammer.

Øg fokus på dig med en smart event container

En event container er til dig, der har planer om en forestående messe, arrangement eller event og mangler en opsigtsvækkende ramme om det, du formidler. Dette kan være alt mellem salg af madvarer, musik eller produktformidling – hos DC-Supply har man erfaring med det hele! Du kan derfor altid enten købe eller leje en event container på hos DC-Supply uanset størrelsen på dit projekt. En event container vil ligeledes altid specialbygges, sådan at den passer netop dine behov, hvorfor de erfarne plantegnere altid går i tæt dialog og samarbejde med dig om netop dette. Du er derfor også altid sikret en event container, der vækker opmærksomhed og kan netop det, den skal kunne i dit specifikke henseende. På www.dc-supply.dk kan du finde eksempler på event containere til alverdens formål. Find for eksempel billeder af de containerløsninger, der blev bygget til en AAB-fanzone. Her blev både scener, madboder, barer og merchandisebutikker anlagt med tilpassede containere. Find også en flot udstillingscontainer i glas, hvori en 3D-model af Flodbyen Randers blev præsenteret. Disse mange muligheder kan både tilpasse udvendigt og indvendigt, sådan at de og visuelt passer til de omgivelser, de opstilles i.

Læs mere om mulighederne for en container med omklædning eller en event container på www.dc-supply.dk, og se billeder af de mange modeller, som DC-Supply har stillet op over hele verden.