Hos Hammer Hansen A/S får du alt til kontoret

Hammer Hansen A/S er Fyns bedste kontorforsyning og forhandler et stort sortiment af produkter til kontoret. Det tæller bl.a. udvalgte vine og spiritus, diverse søde sager og kontorartikler. Alt dette og meget mere kan du se på deres webshop, hvor de også sælger en brevordner, der er mulig at finde i forskellige farver og størrelser. Virksomheden leverer et stort udvalg af produkter, som du kan se nærmere på deres webshop.

Hammer Hansen A/S forsyner dig med udstyr til kontoret

Virksomheden forhandler mange forskellige slags varer herunder flere COVID-19-relaterede produkter. Det inkluderer bl.a. et antigensæt og forskellige typer mundbind. Deres sortiment kan ses på webshoppen www.hammerhansen.dk. Du vil hurtigt kunne danne dig et overblik over deres sortiment, selvom det er stort. Deres udvalg af alkoholiske drikke spænder fra whiskey over gin til både rød- og hvidvin. Vinene er alt fra dessertvin, hedvin, portvin og mange flere. Er du ikke til alkohol, så kan du også købe udvalgte cidere, der er uden alkohol og alkoholfri øl. De har også forskellige chokolader som for eksempel Bülow lakridser, en Summerbird gaveæske og diverse slags Wally and Whiz vingummier. Sidstnævnte er en ny luksus vingummi. Det produceres i Danmark og er lavet med de fineste råvarer. De mange smagsvarianter er sammensat på nytænkende måder. Det medvirker til, at Wally and Whiz har fokus på at producere vingummier, som er fremstillet med passion og omhu. Slik og chokolade kan varmt anbefales fra Hammer Hansen A/S.

Du kan finde en brevordner til dine papirer

En brevordner eller et ringbind kan være løsningen for dig, der har en masse dokumenter, som du ønsker at arkivere. Når du gemmer dine papirer i en brevordner, så kan du hurtigt og nemt finde dem frem igen, hvis du har brug for det. Har du interesse i enten en brevordner eller et ringbind, så skal du være opmærksom på, at der er forskel på de to. Et ringbind har for det meste to eller fire ringe, som du åbner og lukker på ringene, hvor en brevordner er større og lukkes med en metalmekanisme. Sidstnævnte kan også indeholde flere papirer og har ofte et hul i bagsiden, så den er nem at tage ud fra de andre. Hammer Hansen A/S har begge varianter i alle de typiske størrelser med både to og fire ringe. Farveudvalget dækker over de klassiske farver samt mange nye, der kan skabe lidt mere liv i kontoret. Det er muligt at vælge mellem ringbind med plast- og metalforstærkning. Deres adresse er i Faaborg på Sydfyn, hvor de også har en fysisk butik, som du altid er velkommen til at besøge.