Indendørs ståltrapper fra First Floor CPH

Hos First Floor CPH vil man mere. Denne danskbaserede design- og produktionsvirksomhed fremstiller nemlig markedets absolut bedste stålmøbler og stålinventar. Disse fremragende møbler, der alle har rødder i den skandinaviske designtradition, er produceret med en passion for håndværket og en ekspertviden, når det gælder stål- og møbelproduktion. Herunder finder du inspiration til for eksempel en indendørs ståltrappe og den populære New Yorker væg.

Stilfuld indendørs ståltrappe fra First Floor CPH

En specialfremstillet indendørs ståltrappe fra First Floor CPH gør det muligt for dig at få installeret præcis den indendørs trappe, du går rundt og drømmer om. Dette gøres i samarbejde med yderst erfarne håndværkere og stålentusiaster, sådan at din nye trappe kan komme til at holde i mange år. Hos First Floor CPH fås indendørs ståltrapper i et utal af udgaver, der altid tilpasses de specifikke lokaler, du ønsker dem opført i. Du kan for eksempel vælge imellem ligeløbstrapper og kvartsvingstrapper samt ståltrapper med repos eller lukkede trin. En indendørs ståltrappe kan altså altid tilpasses, sådan at den føles rigtig for netop dig. Ens for alle indendørs ståltrapper fra First Floor CPH er dog, at de bliver leveret med øje for funktionalitet. Disse indendørs trapper udvikles nemlig altid med et primært fokus – at de skal være gode at gå på. Derfor er trinnene ikke for langt eller for kort fra hinanden, ligesom at trædefladen aldrig er for stor. Din gang på trappen skal altid føles ubesværet.

Flotte New Yorker vægge til det moderne hjem

En New Yorker væg er til dig, der sætter pris på lys. Lysgennemgangen i dit hjem kan nemlig forbedres en hel del med en flot New Yorker væg fra First Floor CPH. Disse fine vægge består hovedsageligt af glas, som indrammes af en flot stålstruktur. Det gør dem velegnede til moderne hjem, der ofte består af få store rum, hvor lyd og lugt nogle gange kan være til gene for indeklimaet. Du kan nemlig let afskærme både lyd og lugt uden at miste lys, hvis du vælger at installere en New Yorker væg fra First Floor CPH. Det er dog ikke kun af praktiske hensyn, at en New Yorker væg kan vise sig at være den perfekte løsning i store rum. En New Yorker væg er nemlig en fantastisk tilføjelse til din indretning, da den giver et helt unikt udtryk og står i stærk kontrast til hjemmets ofte hvide vægge. Alle New Yorker vægge produceres i sort stål, der er pulverlakeret, hvilket medvirker til den flotte finish. Alle hjørner er skarpe, mens alle svejsninger er slebet, sådan at dine nye vægge kan blive en naturlig del af dit interiør.

Læs mere om dine muligheder for at kunne lade lyset vandre på www.firstfloorcph.dk.