Infrarød termometer eller tællevægt? Digitalvægten har det, du mangler

Hos Digitalvægten forhandles vægte til ethvert behov og ethvert formål. Det varierede udvalg dækker derfor både simple køkkenvægte og mere avancerede udgaver, der viser både varenumre, kilogram og pund. Er du på udkig efter et infrarød termometer, er du kommet til det rette sted! Her finder du også den tællevægt, du altid har drømt om. Alt inden for vægte er ikke længere væk end et besøg på www.digitalvaegten.dk.

Mål overfladetemperatur med et infrarød termometer fra digitalvaegten.dk

Et infrarød termometer bruges først og fremmest til at måle et givent produkts overfladetemperatur. Dette gør dem fuldt ud berøringsfri, sådan at hygiejneregler overholdes, hvis du arbejder med for eksempel madvarer. Et infrarød termometer bruges ganske simpelt ved, at du peger mod det område, du ønsker at veje, hvorefter det smarte display viser den eksakte temperatur. Denne form for termometer kan dog bruges til andet end at måle temperaturen på madvarer. Tager du for eksempel en tur rundt i dit hjem med et infrarød termometer, vil du måske opdage at nogle dele af en væg er koldere end andre. Dette kan tyde på fugt eller mug, og termometeret kan derfor hjælpe dig med at opdage din boligs mulige problemer før de løber løbsk.

Køb en tællevægt til laboratorier, supermarkeder eller køkkenet

En tællevægt er et andet produkt, der kan bruges til flere forskellige gøremål. Denne type vægt er derfor fordelagtig i mange forskellige sammenhænge, helt fra laboratoriearbejde til supermarkedet. Til laboratoriearbejde fås for eksempel en tællevægt fra mærket Adam Equipment. Denne vægt fungerer også som præcisionsvægt, da præcision ligeledes er en vigtig del af denne type arbejde. Hvis du vil investere i en tællevægt, der måler med knivskarp præcision fås for eksempel en model, hvor dækslet er afskærmet, så selv ikke et vindpust kan forstyrre de materialer, du afvejer. Til supermarkedet fås flere modeller fra mærkerne AND eller Jennings. Disse er gode til at afveje frugt eller andre fødevarer i løsvægt, der samtidigt med at kunne tælle elementer også kan gemme et større antal varenumre. En tællevægt kan ligeledes bruges i hjemmet, hvis du finder det praktisk med en køkkenvægt, der også kan tælle enheder. Her kan mærket My Weigh anbefales, da de producerer tællevægte, som specifikt egner sig til køkkenarbejde. Alt i alt fås tællevægte til mange forskellige brancher – også mange flere end, der er blevet nævnt her. Du kan derfor altid tage kontakt til Digitalvægten og deres kundeserviceteam på www.digitalvaegten.dk, hvis du er i tvivl om, præcis hvilken vægt der passer til dit erhverv eller dine behov.