JohnHarmsen giver foredrag om arbejdsglæde

John Harmsen har i mange år beskæftiget sig med events som foredrag om arbejdsglæde, motivationskursus og lignende, der giver øget sammenhold og glæde på arbejdspladser rundt omkring i landet. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Book et sjovt foredrag om arbejdsglæde hos JohnHarmsen

Uanset hvad man arbejder med, vil der for mange være en tydelig sammenhæng imellem kvaliteten af ens arbejde, og hvor glad man er for at gå på arbejde. Arbejdsglæde er derfor noget, som mange danske virksomheder har i fokus, uanset hvilken branche det drejer sig om. Foredragsholder John Harmsen er ekspert i at holde foredrag om arbejdsglæde, og han har allerede underholdt og undervist mange danske virksomheder med hans foredrag om arbejdsglæde eller kurser i arbejdsglæde. Booker man et foredrag om arbejdsglæde, kan dette skræddersyes efter jeres ønsker. Eksempler på temaer, der kunne tales om ved foredrag om arbejdsglæde kan være, hvordan man kommer af med brokkekulturen, hvordan man får et bedre samarbejde på tværs af de forskellige teams på arbejdspladsen samt en række andre gode værktøjer. Dermed kan man opnå en øget arbejdsglæde på arbejdspladsen.

Et foredrag om arbejdsglæde har et godt miks af de mere alvorlige ting, som blandes med humor og skarpe iagttagelser. De fleste, som har booket et foredrag om arbejdsglæde eller foredrag eller kurser med andre temaer i de over 19 år, John har været aktiv, husker derfor tilbage på det som en positiv og underholdende oplevelse.

Et motivationskursus kan være positivt for arbejdspladsen

En anden vigtig faktor på arbejdspladsen og i andre organisationer, hvor folk skal arbejde sammen med hinanden, er den generelle motivation. Er den ikke til stede, vil resultaterne som regel også blive derefter. Vil du give dine medarbejderes motivation et løft, er John Harmsen klar med et motivationskursus, der giver et mere optimistisk syn på, hvad der kan lade sig gøre. Målet med et motivationskursus er at skabe optimisme på arbejdspladsen; en følelse af at meget mere kan lade sig gøre, der som regel også resulterer i, at meget mere rent faktisk lader sig gøre. Præcis som ved foredrag om arbejdsglæde, serveres motivationskurser med en god portion humor, der sikrer at alle nok skal have en god og mindeværdig oplevelse, og at folk spidser ører. Vil du vide mere om mulighederne for bookning af kursus eller foredrag om arbejdsglæde, motivationskursus eller andre lignende events, finder du en masse brugbar information på foredrags- og kursusholderens egen hjemmeside, www.johnharmsen.dk.