Køb både vandnæser og hatteprofiler i stål hos Profilmetal A/S

Skal du have bygget hus, lagt tag eller renoveret, er det vigtigt, at du har de rette materialer, og at disse er af høj kvalitet. Det er netop, hvad du finder hos Profilmetal A/S, der har direkte handel fra butik. De sørger altid for at forhandle et bredt udvalg af materialer til tag og facade, og det gælder både vandnæse, hatteprofiler, tagplader og meget andet.

En vandnæse hjælper dig med at forebygge vandskader

Ved nybyggeri og renoveringer er vandnæser en god investering. Ikke mindst hvis du køber dem hos Profilmetal A/S, der forhandler vandnæser i høj kvalitet. En vandnæse spiller nemlig en væsentlig rolle i forhold til at få ledt vand væk fra ydervæggen. Den monteres ofte ved døre og vinduer, hvor den netop forhindrer vand i at trænge ind i konstruktionen. Det er dog ikke kun vandnæsens praktiske funktioner, der er i fokus hos Profilmetal A/S, der forhandler dem i op til 14 forskellige farver, så du er helt sikker på at kunne finde en, der matcher med væggen. De forhandles desuden i standardstørrelserne 80-25-25×2000 mm og 80-40-25×2000 mm. Er det dog ikke de mål, du arbejder med, er det muligt at kontakte virksomheden med ønske om at få produceret vandnæser i specialmål. På den måde er du sikker på at få en vandnæse, der matcher dit byggeri perfekt. Som med mange af deres andre produkter kan du tilmed få helt op til 40 års garanti, når du køber vandnæser hos dem. Det er derfor uden tvivl et produkt, der vil holde længe. Profilmetal.dk er uden tvivl stedet for dig, der er på udkig efter en effektiv vandnæse i høj kvalitet.

Inddæk trapezplader og tagplader med hatteprofiler

Hos Profilmetal A/S kan du også finde hatteprofiler, der på samme måde benyttes, når du arbejder med tag og facader. Hatteprofiler findes i flere forskellige varianter, og de spiller en væsentlig rolle, når du skal have inddækket trapezplader. Selvom de er nødvendige, kan de dog sagtens bidrage til facadens samlede look. Derfor har du også mulighed for at bestille hatteprofiler i op til 14 forskellige farver, så du har mulighed for at matche disse med dine øvrige materialer samt dine behov og ønsker. Hatteprofiler fås desuden i flere varianter, da der er forskel på, om de skal bruges ved vinduer, hjørner eller andre steder. Det er derfor vigtigt, at du tager et ordentligt kig på dem, inden du bestiller dem hjem, så du er sikret de rette hatteprofiler. Uanset hvilken type du vælger, er du dog sikret produkter i den højeste kvalitet. Mangler du hatteprofiler til dit projekt, bør du tage ind forbi profilmetal.dk og bestille dem, du mangler.

Profilmetal A/S står altid klar til at levere de bedste produkter til dine bygge- og renovationsprojekter, og køber du inddækninger hos dem, er du garanteret dag til dag-levering.