Køb dine nye retro havemøbler online

Et godt sæt havemøbler er et must når vejret bliver varmere. Derfor forhandler Direkte Import flotte havemøbler i forskellige stilarter, sådan at alle kan være med. Køb retro havemøbler, lounge havemøbler, romantiske havemøbler og meget andet på www.direkteimport.dk, der altid sikrer dig en ordentlig pris, god service og hurtig levering.

Smukke og romantiske retro havemøbler – se dem på www.direkteimport.dk

Det store og spændende udvalg af retro havemøbler er til dig, der er vild med romantik og enkle former. De retro havemøbler fra Direkte Import produceres nemlig af flot teaktræ eller artwood, der bruges som lameller på simple metalkonstruktioner. Denne kombination medvirker til et både klassisk og simpelt look, der henter inspiration i andre tider. Har du derfor hang til vintage, vil retro havemøbler med sikkerhed passe til din have, terrasse eller udestue. Hos Direkte Import finder du retro havemøbler i mange forskellige versioner og modeller. Du kan derfor sagtens bare købe havestole for sig selv eller investere i hele havesæt. For eksempel fås havesæt med plads til helt op til 8 personer, sådan at hele familien kan samles omkring et flot møbel i jeres have denne sommer. Ligeledes fås alt fra gulvfliser til solvogne i den populære stil, hvilket betyder at du kan møblere hele haven med retro havemøbler, hvis du skulle have lyst til dette.

Direkte Import har et stort udvalg af lounge havemøbler

En anden type af havemøbler, der forhandles hos Direkte Import er lounge havemøbler. Lounge havemøbler er til dig, der virkelig kan lide at slænge dig. Du kan med disse nemt indrette et lækkert hjørne enten i haven eller på terrassen, der bestemt gør det muligt for jeres husholdning at skrue op for hyggen. Forestil dig for eksempel at sidde og nyde eftermiddagskaffen i en lækker loungesofa, eller at kunne spise morgenmad i morgensolen i et flot sæt med bord og stole. Lounge havemøbler kan derfor meget, og hos Direkte Import kræver de desuden næsten ingen vedligeholdelse. Dette skyldes, at de produceres i et materialet polyrattan, der tåler både vind og vejr. I behøver derfor ikke at gøre andet end at fjerne siddepuderne, hvis vejret pludseligt skifter. Lounge havemøbler er derfor et afstressende valg på flere måder! I kan nemlig både slænge jer som I vil, samtidigt med, at I ikke behøver at bekymre jer om vedligeholdelse eller oliering. Sidst, men ikke mindst, kommer lounge havemøbler i forskellige farver og design, sådan at du kan vælge den model, der passer perfekt til dine udearealer. Vælg mellem grå og sorte modeller, der fås i både mere romantiske og helt stringente modeller.