Køb gipsplader hos Stark i dag

Køb gipsplader hos Stark i dag og få et meget stilrent udseende. Gipsplader er lavet af gips, et naturprodukt, der giver en god og naturlig byggemateriale til skillevægge eller gipslofter. De kan desuden med fordel anvendes som afdækning på ubehandlede spånplader. I langt de fleste tilfælde er det kun standardplader, der er behov for, men har man særlige krav til sin konstruktion – fx at pladerne skal kunne tåle vand, varme eller hæmme brand – kan Stark tilbyde disse varianter. Køb gipsplader hos Stark i dag og få et flot resultat! Så køb gipsplader og vær sikker på at du får den bedste kvalitet. God fornøjelse

 

Kig hos Stark efter gipsplader

Er du på udkig efter gipsplader? Så kig forbi Stark. Vi har et bredt udvalg af gipsplader i høj kvalitet, så du kan finde lige det, du har brug for. Du kan fx vælge mellem lige eller buede gipsvægge, indbyggede elementer og standard gipsvægge. Lad dig her inspirere af mulighederne med gipsvægge, og se videoer med fx montering / opsætning af gipsplader og isolering af gipsvægge. Vi fører også glasvæv og glasfilt til beklædning af gipsvægge. Under mulighederne med gipsvægge kan du se videoer med spartling af gipsvægge og opsætning af filt. Køb gipsplader hos Stark i dag, og giv dine vægge et professionelt udseende. Bestil online på www.stark.dk eller kom forbi vores butikker, så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt til dig.

 

Se det store udvalg af gipsplader hos Stark

Er du på udkig efter gipsplader, så se nærmere på det store udvalg hos Stark. Vi har gipsplader til enhver form for brug, så du kan finde præcis de plader, der passer til dine behov. Gipsplader er gode til at skabe en jævn flade og er ideelle til vægge og lofter. De kan monteres på et skelet af enten træ eller stål, men skal ikke anvendes i vådrum som fx badeværelser og toiletter. Normalt vil man montere to lag gipsplader ovenpå hinanden for at opnå en god styrke, brandsikkerhed og akustik, men hvis du bruger fibergipsplader, kan du nøjes med ét lag. Fibergipsplader er gipsplader, der indeholder både gips og papirfibre. Tykkelsen på gipspladerne varierer. I vådrum vil man typisk vælge plader i tykkelsen 12,5 mm eller 15 mm.