Køb staldinventar til hest hos Dan Egtved

I en stald er det vigtigt, at du har det rette inventar, der er godt og effektivt for både dig og dine dyr. Dan Egtved har et bredt udvalg af praktisk og nødvendigt inventar, som gør det lettere for dig i stalden. Du kan bl.a. finde alt nødvendigt staldinventar til hest men kan også finde smarte kobørster.

Find smart staldinventar til hest hos Dan Agtved

I en hestestald skal du have godt inventar, der gør det behageligt for både dig og hesten. Dan Egtved har staldinventar til hest til både stalden og marker. De kan nemlig tilbyde staldinventar til hest som udebokse, læskure, døre og vinduer. Der er dog også mulighed for at finde specialfremstillede produkter til hestestalden. Det er staldinventar til hest, der matcher din stald i både mål og udseende. Du skal blot tage kontakt til dem, så I kan finde frem til det bedste staldinventar til din hest. For at gøre det mere behageligt at bruge timer i stalden, kan det også være en fordel med gummimåtter, der lægges på det hårde gulv. Der er dog meget andet staldinventar til hest, der kan gøre en stor forskel for både dig og hesten. Det gælder bl.a. hestebokse med åben front. Har du brug for noget nyt staldinventar til heste, kan du tage kontakt til folkene fra www.dan-egtved.dk.

Vælg kobørster med eller uden motor

Ved en kostald er der også noget inventar, der kan være en fordel at have. Dan Egtved kan tilbyde forskellige kobørster, som koen selv kan gå hen og bruge, når den har lyst. Kobørster fås som manuel, hvor koen selv skal bevæge sig for at blive børstet, eller med en motor, der selv roterer. Det kræver mindre for koen, der stadig skal bevæge sig for at få bestemte områder børstet, men som også sørger for de områder, koen ikke selv kan klare. I deres udvalg af kobørster kan du bl.a. finde Dan-Swing, der kan monteres på væg eller stolpe. Uanset om det er manuelle kobørster eller kobørster med motor, så skal du finde et område, der giver god mening. Det skal nemlig være sådan, at køerne selv har mulighed for at komme til dem i løbet af en dag. Tag ind forbi www.dan-egtved.dk, hvis du gerne vil bestille nogle kobørster til stalden. Der kan du se hele deres udvalg og læse mere om de enkelte børsters egenskaber.

Dan Egtved er en af Danmarks førende leverandører af inventar til både heste og køer. De har en bred viden og kan derfor altid hjælpe dig, hvis du har spørgsmål angående deres produkter.