Loftisolering – den bedste løsning til dit loft

Oplever du yderst kolde vintre og meget varme somre i dit hus? Så bør du overveje, om det er tid til at få tjekket loftisolering.

Loftisolering er meget vigtigt, da det kan spare dig for en masse gener og mange penge på din varmeregning. Om vinteren, når det er koldt, fiser varmen op gennem taget, og når solen bager ned på taget om sommeren, trænger varmen uhindret ned i dit hus. For langt de fleste der bor i huse ældre end 15 år, kan der være mange penge at spare ved at få foretaget en loftisolering.

Jo bedre dit loft allerede er isoleret, jo billigere vil efterisoleringen være. Den optimale tykkelse på loftisolering er 300 mm. Dette vil sige, at ligger der allerede 200 mm. isolering i loftet, skal der bare efterisoleres med 100 mm, for at din varmeregning mindskes så meget som muligt.

Loftisolering foregår på to forskellige måder. Man kan enten blæse isoleringsgranulat ud over loftet, eller man kan lægge et lag isoleringsmåtte ud på hele loftet.

Udover at loftisolering er en god investering for dig, så gør du også samtidig noget godt for miljøet. Du får nemlig et bedre indeklima i dit hus, og du vil ikke længere opleve kuldestråling fra dit loft. Dermed begrænses CO2 udslippet fra din bolig, hvilket er godt for miljøet.

Du finder her alt den information, du skal bruge omkring loftisolering.

Kun kvalitetsprodukter bruges til loftisolering

Som hovedregel er papir og uld godt for de ældre husstande, da dette har en masse gode funktioner og kan kaldes en aktiv isolering. Loftisolering med Isocell papiruld, kan man på et ældre hus undgå at skulle sikre sig, at damspærret et tæt – dette er bl.a. en af hovedårsagerne til at papiruld er utrolig brugbart inden for isolering af loft. Papirisolering behandler også for skadedyr som mår, rotter og insekter, og så er det den mest miljøvenlige løsning.

Med papirisolering kan du desuden også forøge værdien af dit hus, da loftisolering er et stigende fokus på boligmarkedet. Af netop denne grund er det altså en yderst god idé at investere i isolering af loft.