Makita-elværktøj er i klasse for sig – og batterierne ligeså

Makita er en spiller af format på markedet for elværktøj, der siden opstarten i 1915 har arbejdet med motorer, transformere og øvrig mekanik. Her godt 100 år senere er brandet mest kendt for deres batteridrevne boremaskiner, save og slibemaskiner, men også for benzindrevet værktøj som motorsave og plæneklippere. Batterier laver de også – og her ligger måske deres største innovation.

Undgå at stå uden batteri med Makitas LXT 18V-batterier

Batterier fra Makita har form som store kassetter med kampvognsagtigt udseende, du klikker ind i hylstret på dit elværktøj eller i din oplader. Oven i det kan deres nye LXT 18V-batterier bruges i flere forskellige stykker Makita-værktøj, hvilket gør, at står du pludselig med et dødt batteri, kan du bare bruge batteriet fra et andet stykke værktøj. Den brede anvendelighed gør batterierne eftertragtede.

Dermed ikke sagt, at Makita ikke laver batterier møntet på brug i specifikke maskiner.

Find batterier til alt fra håndrundsave til kaffemaskiner

Se det store udvalg af Makita batterier her, hvis du ønsker at blive klogere på, hvad producenten har af batterier at vælge fra. De har batterier til bore-skruemaskiner, håndrundsave, fugepistoler, slagboremaskiner og endda kaffemaskiner. Hvad end du måtte stå med af Makita-elværktøj eller af andre maskiner fra Makita, skal du sjældent lede længe efter en forhandler med de rette batterier.

Mini-guide: Pas ordentligt på dine Makita-batterier

Makita-batterier kan være en tand dyre, så du skal passe ordentligt på dem. Husk altid at aflade dit Makita-batteri helt, før du lader det op igen. Og lad aldrig dit batteri op i længere tid, end det har brug for. Ladestationen vil ofte indikere det, når batteriet er færdigopladt. Ved at iagttage disse to simple råd får du en lang brugstid på dine batterier og skal alt andet lige ikke købe nye nær så ofte.

Med Makitas velrenommerede værktøj – og de medhørende batterier – er du godt kørende.