Mangler du slik, så tilbyder slikworld.dk et meget stort udvalg!

SlikWorld er en slikbutik, der har eksisteret i et par år i Herning, Danmark. De tilbyder et bredt udvalg af slik fra hele verden til vores kunder. På grund af den store efterspørgsel på vores slik har de valgt at flytte til nye og større lokaler i Ikast og samtidig fokusere 100% på deres online butik. Du kan stadig bestille online og afhente din ordre på vores lager. Hos os finder du kun de bedste mærker, det sjoveste slik og de billigste priser. Husk at de tilbyder gratis levering ved køb over 499,- kr.

Slikworld tilbyder slik til din fredagshygge

Så elsker du slik? Er ugens højdepunkt altid en god fredagsslik? Har du også altid drømt om at have en køkkenskuffe fuld af blandet slik? Så er du kommet til det rette sted. Hos SlikWorld gør de nemlig alle dine drømme til virkelighed. De tilbyder et stort udvalg af slik online, så det bliver nemt og hurtigt, så du altid har slik klar til fredagssjov. Her hos SlikWorld finder du også slik for enhver smag, så du kan udforske deres store udvalg med stor fornøjelse.

Slikworld tilbyder også sukkerfri slik

Hvis du er diabetiker, behøver du ikke gå glip af fredagens lækkerier. Hos slikworld har de et stort udvalg af sukkerfri slik, som er lige så lækkert. Så du kan forkæle din søde tand uden at gå på kompromis med din sundhed. Og hvis du er vært for gæster, der har diabetes, er du den perfekte vært ved at have sukkerfri slik. Slikworld er din one-stop-shop for alle dine behov for sukkerfri slik.

Slikworld tilbyder også både surt og sødt

Leder du efter en sød godbid? Så kig ikke længere end til slikworld! Vi tilbyder et udvalg af søde og sure slik, der vil pirre dine smagsløg. Fra sødt skum til sure søstjerner, vi har noget for enhver smag. Og vores fyldige chokolade og salte lakrids vil helt sikkert tilfredsstille selv den mest kræsne søde tand. Så kom med og få lidt barndomsnostalgi med nogle af dine yndlingsslik fra slikverdenen. Fredag aften er lige blevet sødere! Du vil ikke fortryde købet af silk hos slikword!