MarkOn har firmajulegaver og T-shirts med logo

Hvis du ikke allerede har bestilt firmajulegaverne, så er det på høje tid. Desuden ser det professionelt ud, hvis medarbejderne går i T-shirts med logo. Skal du vælge firmajulegaver til de unge, er det en god ide med elektronik. Du kan for eksempel få højttalere i retrolook. Går du efter at ramme bredt, er produkter som kaffe blevet et stort hit. Få en snak med Lars fra MarkOn om dine medarbejderes ønsker til firmajulegaver eller med Jakob, som kan hjælpe med dig T-shirts med logo og anden beklædning.

Vælg firmajulegaver til medarbejderne fra MarkOn

Medarbejderne ved bedst, hvad de ønsker sig, så giv dem måske 6 valgmuligheder, og lad dem vælge selv. Så får de firmajulegaver, der betyder noget for dem. Giv for eksempel de unge en populær, transportabel højtaler i retrolook med træbeklædning eller trælook som firmajulegave. Højtaleren har bluetooth fra Kreafunk og er en mærkevare fra Philips eller Veho. Kontakt Lars om flere firmajulegaver på www.markon.as.

Mange voksne i alle aldre er glade for en god kop kaffe. Nu får dine medarbejdere mulighed for at vælge en firmajulegave, som løfter deres kaffeindtag til et højere niveau. En elektrisk kaffemølle, gode bønner og eventuelt en mælkeskummer hører til en velduftende kop kaffe. Det er en utraditionel firmajulegave.

Når du vælger en firmajulegave gennem det her firma, får du mulighed for at sætte et diskret logo på gaven. Når logoet er diskret, vil medarbejderne bruge din gave, og samtidig får du reklame.

Du får professionalisme gennem T-shirts med logo

Store virksomheder ved, at virksomheden ser professionel ud, hvis medarbejderne går i de samme T-shirts med logo. Skal din virksomhed også se professionelt ud? Så gå ind og se på det store udvalg af T-shirts. Du kan vælge en T-shirt med logo både som tryk og broderi. Det er to forskellige kvaliteter af T-shirts. Et elegant broderi påvirker dine kunders underbevidsthed, og T-shirten forbliver attraktiv for medarbejderne. Samtidig ved folk, der kommer ind i huset, hvem der er medarbejdere.

Ud over T-shirts med logo kan du også vælge poloshirts og skjorter, hvis det skal være mere formelt. Tag fat i Jakob. Han er ekspert i T-shirts med logo og anden firmabeklædning.

Skynd dig at få styr på dine firmajulegaver, som for eksempel transportable højttalere eller kaffeprodukter nu. Du har bedre tid til at tænke over, hvordan dine T-shirts med logo skal se ud. Husk, at du også kan få logo på firmajulegaverne. Kontakt Lars på www.markon.as i dag.