Maskefabrikken er en garnbutik med håndfarvet garn

Maskefabrikken er alletiders butik at besøge, hvis du er ved at mangle strikketing i strikkekurven. Garnbutikken har nemlig fyldt deres hylder med gode produkter, som håndfarvet garn, Petiteknit strikkeopskrifter og plejeprodukter til strikket tøj. Læs mere om butikken og om deres katalog i artiklen herunder.

Maskefabrikken – garnbutikken med fokus på kvalitet

Det er ikke noget tilfælde, at Maskefabrikken er en populær garnbutik for tiden. De har nemlig både sørget for at have et stort udvalg på lager, næsten uanset hvilken kategori, man besøger. Samtidig har man sørget for at indrette webbutikken på en måde, så man som kunde med lethed finder frem til de produkter, der rent faktisk har interesse.

For mange vil en garnbutik være den slags butik, som man sommetider besøger uden helt at vide, hvad man egentlig søger. Måske har man bare lyst til at kigge sig lidt omkring og lade sig inspirere til sit næste strikkeprojekt af, hvad man finder på hylderne. Omvendt er det selvfølgelig også vigtigt, at man ikke ender med at spilde sin tid, fordi man ikke kan finde, hvad man søger, når man besøger butikken med et bestemt formål for øje. Det kunne være for at købe en specifik type strikkepinde eller en særlig slags garn. Heldigvis egner www.maskefabrikken.dk sig glimrende til begge dele og er derfor altid et besøg værd.

De har håndfarvet garn til mange formål

Én af de slags produkter, du finder hos Garnbutikken, er håndfarvet garn. Butikkens ejer laver sit eget fine håndfarvede garn, der primært fås i to varianter. De har en på 100 g = 400 m og en med 100 g = 200 m. Begge varianter er forstærkede med polyamid og egner sig f.eks. rigtig fint til strømper og sokker. Da håndfarvet garn, som det man finder hos forhandleren, altid vil være unikt og derfor på begrænset lagerstatus, skal man sørge for at slå til, hvis man finder en variant, som man godt kan lide. Omvendt betyder det også, at kategorier som den med håndfarvet garn er sjove at vende tilbage til i ny og næ, og se om der er kommet en ny spændende variant af håndfarvet garn.

Besøger du garnbutikken disse dage, kan du ud over håndfarvet garn bl.a. også glæde dig til et fint udvalg af strikkeopskrifter, pinde og nåle, tilbehør til strikketøj som knapper, perler og lignende. Selvfølgelig har de også en masse garn fra velkendte mærker som Filcolana, Sandnes Garn, Onion og Mayflower. Husk for øvrigt, at hvis du handler i den danske strikkebutik for over 499 kr., kan du slippe for at betale for portoen.