Millimeter præcist laserskæring arbejde

På deres laserskæreanlæg kan de skære både tynde og tykke metalplader hurtigt og præcist. De har også et stort lager af metalplader i forskellige materialer, så de kan som regel få dit projekt udført på rekordtid. Hvis du ikke har skærefiler til dit projekt, skal du ikke bekymre dig – de kan lave tegningen for dig. Deres team har stor erfaring med CAD-tegning, og de kan laserskære med en nøjagtighed på 0,2 mm. Deres CNC-styrede maskiner kan håndtere metaller på op til 3000x1500x15 mm. Så uanset hvad dine behov for laserskæring er, kan de hjælpe dig.

Laserskæring hjælper dig med arbejde

Når det drejer sig om udvikling af nye produkter, er JH Smede med dig hele vejen! De har deres egen designafdeling, som kan skabe gennemtænkte produkter ud fra dine specifikke behov og ønsker. Derudover har de stærke relationer til mange af landets førende arkitekter og ingeniører. I dag kan de tilbyde eget værksted (sort/rustfrit), eget tyndpladeværksted, tegnestue og et kompetent montagehold – alt sammen under ét tag. Det betyder, at de kan tage dit produkt fra idé til færdiggørelse og sikre en finish af høj kvalitet, der opfylder dine nøjagtige krav. Så hvis du leder efter en partner, der kan føre dit projekt til ende fra start til slut, skal du ikke lede længere end til JH Smede.

Få hjælp gennem laserskæring

Hvis du er på udkig efter en virksomhed, der kan levere smedearbejde af fremragende kvalitet, så skal du ikke lede længere end til JH Smede- og Montageservice. De har mange års erfaring i branchen og kan hjælpe dig med at føre dit næste projekt ud i livet. Derudover har de en moderne og professionel maskinpark til at få arbejdet gjort rigtigt. De mener dog, at menneskene bag maskinen er det vigtigste. Derfor sørger de altid for, at deres team er klar til at løse opgaven. Hos JH Smede- og Montageservice kan du være sikker på, at du er i gode hænder.