Når design og effektivitet går hånd i hånd

Hverdagen er hård – og for nogle er den en ekstra kamp at komme igennem. Det kan for eksempel skyldes forskellige former for immobilitetsproblemer. Ofte er det dog muligt at finde en lang række hjælpemidler, der her kan agere støtte, således man stadig kan komme hurtigt og nemt gennem hverdagen uden at lade sig bemærke af sine hindringer.

Dog er det ofte en helt anden snak, når det handler om de hårde hverv, som belaster kroppen og dermed kan føre til ikke blot skader, men også varige mén. Tit er der nemlig ingen hjælp at hente her udover huskeregler i forhold til ergonomi og jævnlig bevægelse.

Derfor bør du kende til Paexo Exoskeleton-serien

Heldigvis er det noget en virksomhed IMMO har taget hånd om med en serie af eksklusive produkter, der netop kan være med til at aflaste medarbejderen. Det kan være inden for hverv som for eksempel industri, logistik og handel, og de forskellige arbejdsstillinger og situationer som her kan være krævende – både som engangsbevægelse, men også som en længerevarende arbejdsposition.

Her er der tale om Paexo Exoskeleton-serien, som sørger for, at medarbejderen får en ergonomisk hjælpende hånd, der kan være med til at lette hverdagen betydeligt. Og for dig kan det betyde en lang mere effektiv hverdag med flere og mere veludførte arbejdsopgaver.

Skab glade og motiverede medarbejdere

Et exoskelet kan således sikre, at dine medarbejdere oplever en lang højere grad af bevægelighed i forbindelse med deres arbejde. Det hele foregår via en let, mekanisk kabelteknologi, som giver en mærkbar aflastning af både muskler og led. Det kan særligt være en fordel på de mere udsatte dele af kroppen såsom ryg, skuldre, håndled og generelt musklerne heromkring.

Og derfor vil du også få mere glade og motiverede medarbejdere. Deres arbejde er nemlig ikke blot blevet lettere og mindre smertefuldt, men også sjovere.