Pixojet.dk – Et online varehus med speciale i blækpatroner og lasertonere

Blækpatroner og lasertonere til printere, kontorartikler, legetøj til børn, elektroniktilbehør til mobil, pc og tablet …

Skulle alle varegrupper tilgængelige på Pixojet.dk listes op efter hinanden, kunne der formentlig ikke blive plads til andet i dette skriv.

Ovenstående varegrupper afspejler blot Pixojet.dk’s hovedmenuer, men derunder findes +8.000 varenumre fordelt på et væld af underkategorier, som har til hensigt at gøre det nemt og overskueligt for enhver handlende kunde at finde den eller de produkter, som man har indledt jagten efter.

Speciale indenfor forbrugsstoffer til printere

Trods det brede og store varesortiment har Pixojets kerneprodukter, siden virksomheden så dagens lys i 1982, været, og er det stadig den dag i dag, billige kompatible forbrugsstoffer til printere.

Hos Pixojet tilbydes du originale printerpatroner og lasertonere til hhv. blækprintere og laserprintere, men hvad, danskere fra nær og fjern særligt strømmer til Pixojet.dk for, er de væsentligt billigere, kompatible printerpatroner og lasertonere, som også tilbydes i shoppen.

De kompatible blækpatroner og tonere købt på Pixojet.dk virker på lige fod med originale printpatroner og tonere, de fås blot til markant lavere priser – også indeholder de som oftest mere forbrugsstof.

Årsagen, til at du som privatkunde og erhvervskunde på Pixojet.dk kan lægge billige, kompatible blækpatroner og tonere i kurven, er, at Pixojet køber disse direkte hos de nøje udvalgte tredjepartsproducenter, som virksomheden samarbejder med.

Årsagen er desuden også den, at Pixojet ikke er printerproducent eller producent af patroner og tonere i modsætning til de store, kendte printermærker såsom HP, Brother, Canon m.fl.; Pixojet.dk er blot en forhandler af forbrugsstoffer til printere

Originale printerpatroner og tonere er typisk dyre af den grund, at disse skal dække printerproducenternes udgifter til bl.a. udvikling og research af nye printer, hvorfor printerproducenterne er nødsaget til at tage overpriser for deres originale blækpatroner og lasertonere; printersalget giver sjældent sorte tal på bundlinjen.

På Pixojet.dk tilbydes du som tidligere nævnt originale såvel som kompatible forbrugsstoffer til printere, så både privatkunder og erhvervskunder kan lægge de blækpatroner og lasertonere i kurven, som de foretrækker at anvende.

Kæmpe succes med egen import af legetøj og elektroniktilbehør også

Det er til stadighed kompatible blækpatroner og lasertonere, som Pixojet plukker, pakker og sender flest af til sine mange tusinde kunder.

Med tiden, som varesortimentet på Pixojet.dk er blevet gjort bredere, har webshoppen dog også fået kæmpe succes med salg af bl.a. egen importerede legesager til børn og elektroniktilbehør.

Eksempler herpå er det magnetiske konstruktionslegetøj Magsmarters og Magnetic Tiles og opladere til Macbook.

Ligesom de kompatible forbrugsstoffer til printere, så er ovenfornævnte varer nogle, som minder om og kan bruges på lige fod med væsentligt dyrere originalprodukter; disse fås blot til meget billigere priser end originalprodukterne.

Lynhurtig levering

Hos Pixojet.dk kender man vigtigheden af en hurtig levering.

Over 7000 varenumre lagerføres derfor også, så man som kunde hos Pixojet kan afgive en bestilling i dag og modtage eller afhente ordren dagen efter.

Så mangler du lidt af hvert af, hvad Pixojet har i sortiment, og vil du have det leveret lynhurtigt, så hop ind på Pixojet.dk og afgiv en bestilling allerede i dag.