Portionsanretninger/buffet som frokostordning til firmær i Århus – Frokost+

Kigger du efter en leverandør til frokostordning i Aarhus? Som kunde hos Frokost+ oplever man mange fordele. Det er f.eks. muligt at vælge imellem portionsanrettet frokost eller deres alm. buffet, som også kan tilpasses den enkelte. Ingen kommer til at gå mætte fra bordet, da der tages særlige forbehold for dem med specielle ønsker til kosten.

Frokostordning i Aarhus – hurtig tilmelding på frokostplus.dk

Frokost+ tilbyder deres fantastiske frokostordning i hele Aarhus. Velbekomme.

Bestil den udsøgte frokostordning i Aarhus, der er på alles læber. Udgangspunktet er friske råvarer og dygtige kokke, der kan deres kram og arbejder med høje ambitioner for at skabe den bedste frokost. Kærligheden kan mærkes i alt fra de sprøde salater til de lune retter. Maden mister ikke sin karakter undervejs, da den transporteres i emballage, der holder den varm/kold efter behov. Frokost+ gør en dyd ud af deres frokostordning i Aarhus og springer aldrig over, der hvor gærdet er lavest, men tager derimod det ekstra skridt for at skabe et nyt højdepunkt på jeres hverdag. Det er essensen af firmafrokost hos Frokost+!

Der er stor efterspørgsel på frokostordning i Aarhus, og flere virksomheder byder ind med hver deres løsning. I cateringbranchen fandt man hurtigt ud af, at det var en god måde at få noget indtægt på uden for helligdagene og de specielle begivenheder. Det er dog ikke alle cateringvirksomheder, der formår at lave dette skifte til perfektion. Hvorfor ikke vælge en leverandør, som direkte har specialiseret sig i frokostordning i Aarhus? Frokost+ tilbyder et væld af løsninger til de firmaer, der ønsker en usammenlignelig frokostordning i Aarhus. Glæd jer til spændingen, når menuen tjekkes. Står den mon på eksotiske retter eller klassiske, danske i dag?

Mulighed for portionsanrettet frokost med individuel tilpasning

Rigtig mange vælger den berømte frokostbuffet, men portionsanrettet frokost er også en mulighed. Hver ansat får deres egen menu, som kan nydes i fællesskab eller tages med tilbage til egen plads. Her under Corona-pandemien har portionsanrettet frokost været et hit som en måde at skabe et arbejdsmiljø med mindre chance for smittespredning.

Portionsanrettet frokost er selvfølgelig mulig at tilpasses efter medarbejdernes specialønsker. Er der f.eks. et ønske om vegetarisk mad eller mad uden svinekød? Så anrettes frokostportionen med lækre alternativer og altså ikke bare hurtige lappeløsninger, som man desværre ser for mange steder.

 

Frokost+ har gjort sig selv bemærket i hele Aarhus med en frokostordning, hvor alle kan være med. Uanset om I vælger deres buffet eller portionsanrettede frokost, så glæd jer. Virksomheden har også valgt at levere til andre østjyske byer, noget som firmaer i Randers, Skanderborg, Hørning, Horsens m.m. nyder godt af!