Sådan får du taget de rigtige erhvervsbilleder

I dag er LinkedIn en stor platform, hvor man får forbindelser rundt i erhvervslivet på kryds og tværs. Det er en enestående mulighed for at være up to date i forhold til, hvad der rører sig blandt ens venner og bekendte. Hvis du er en aktiv bruger af LinkedIn, og dermed har været god til at skabe mange forbindelser, opdatere dit CV, dele emner som er vigtige for dig og generelt være synlig for dine medmennesker, så kan prikken over i´et på din ellers meget fine og professionelle LinkedIn profil være et erhvervs profilbillede taget hos en professionel fotograf.

Det professionelle vs amatør

Ligesom ved alt andet, når det kommer til ens professionelle liv, så vil man gerne blive taget seriøs. At andre er seriøse og respektfulde omkring ens bedrifter og evner, er en af de største anderkendelser, du kan få erhvervsmæssigt, for hvem ønsker ikke at andre anderkender, det man laver? Som sagt så er prikken over i´et og selve helhedsudtrykket meget vigtig, da forskellene ofte ligger i detaljen. Ved at have et amatørbillede som profilbillede på LinkedIn, stikker selve din professionelle profil og dit amatørbillede lidt i forskellige retninger, men det kan heldigvis nemt ændres.

En fotograf i Aarhus

Man bør ikke skifte profilbillede så ofte på en erhvervsside som LinkedIn, og dermed kan en tur hos en professionel fotograf være en god investering. Start med at find en fotograf som lever af at tage erhvervsbilleder – disse kan du ofte finde i de større byer. En fotograf i Aarhus eller København kan hjælpe med at få dine erhvervsbilleder i hus, så din LinkedIn profil bliver så professionel som muligt. Selvom du måske bor langt væk fra en fotograf i Aarhus, så er det ofte besværet værd, så du får den rette ekspertise. Mangler du dine erhvervsbilleder? så se mulighederne her.