Sådan skaber du en stor webshop

En stor webshop fungerer på samme måde som alle andre store virksomheder. Den kræver et stort logistiksystem og en masse ansatte. Der er annoncer, der hele tiden skal skabes, og du skal have styr på din IT. Det bliver simpelthen for dyrt, hvis noget går i stykker. Så du har konstant brug for at fixe alt hele tiden. Det er vigtigt, at du er foran med alt, så du ikke oplever nogle problemer i din omsætning.

Måske er din webshop allerede deroppe, hvor det er en kæmpe virksomhed, eller måske vil du gerne have den derop. Uanset hvad der er din situation, så er dette indlæg skrevet for dig.

Bedre IT-kundskaber

Med en stor webshop kan du ikke længere nøjes med IT-support fra andre virksomheder. Du har nu brug for selv at have styr på, hvad der sker med din virksomhed. Her kommer ITIL ind i billedet.

ITIL er IT service management, og det er præcis det, som du har brug for, når du har skabt en større webshop. Her samler du gode inputs fra virksomheder i alle brancher. Det kan både være andre webshop, men det vil også være offentlige virksomheder.

Det kunne f.eks. være, at du hurtigere kunne få dine produkter ud til kunder, hvis du vidste, hvordan de arbejdede med noget i det offentlige. Med ITIL begynder du at kunne bruge IT-systemer fra andre brancher, og det giver dig en kæmpe fordel i forhold til dine konkurrenter.

Kør gode reklamer

Du får ikke en stor webshop, hvis du ikke kører en masse reklamer. Du har brug for at fortælle alle, at du eksisterer. Det er en god idé at starte med sociale medier, da de er langt billigere, og det er lettere at måle ROI på dem.

Men over tid kan det være nødvendigt at kaste sig ud i TV og finde ud af, om det kan betale sig.