Sådan forbliver du stilfuld på ferien

Hvis du går meget op i mode, er det nok noget, der fylder meget i din hverdag. Du tager dig god tid med at udvælge dagens tøj om morgenen – eller gør det allerede aftenen inden – og dit skoskab er nok heller ikke ligefrem tomt. Når du skal på ferie, kan det godt virke svært at få alt det med, du gerne vil, men det behøver altså ikke være ensbetydende med, at du ikke kan være stilfuld, mens du er på ferie.

Prioriter under pakningen

Du kan ikke få hele dit klædeskab med på ferie, og sådan er det desværre bare. Uanset hvor meget du har lyst til det, er der nogle begrænsninger – både hvis du skal ud at flyve, hvor der jo er nogle vægtgrænser på din kuffert, men også hvis det er bilen, der skal pakkes, er der jo kun plads til så og så meget.
Derfor bliver du også nødt til at blive god til at prioritere, når du skal have pakket til ferien.

Moden er vigtig – men husk at pakke efter vejret

Det er meget forskelligt, hvilket tøj du får brug for, når du er på ferie – for der findes jo simpelthen så mange forskellige måder at tage på ferie på. På skiferien er sandalerne nok ikke det vigtigste, mens du her kan se mere om en badeponcho, hvis ferien går mod sydens sol.

Medbring flere smykker

Smykker er praktiske at have med på ferien, fordi de for det første ikke fylder meget, og du derfor kan have flere med – men for det andet kan de også løfte dit tøj lidt op, hvis tøjet i sig selv ikke er noget specielt. Derved kan du ende med at have et rigtig fint outfit, selvom du er blevet nødt til at efterlade yndlingstøjet derhjemme.