Seiko fortsætter med at udvikle innovative ure

Seiko har fremstillet ure siden 1881, hvor Kintaro Hattori grundlagde virksomheden i Tokyo, Japan. Hattoris virksomhed fik hurtigt et ry for kvalitet og nøjagtighed, og i 1895 producerede Seiko sit første lommeur. Seiko er siden blevet kendt for sit innovative urdesign og teknologi, med ikoniske modeller som Seiko 5 Sports og Prospex dive.

Seiko er et japansk urfirma, der har været i branchen siden 1881. Selskabet er kendt for deres innovative urteknologier, herunder verdens første kvartsarmbåndsur og solkvartsteknologi. Seiko fremstiller også både mekaniske ure og kvartsure samt dress-, sports- og dykkermodeller. Seikos mest populære serie er deres Sportura-serie, som indeholder samarbejder med den verdenskendte Formel 1-kører Michael Schumacher. Derfor kan det uden tvivl siges, at et Seiko ur garanterer præcision og kvalitet, som du altid kan nyde på dit håndled.

Teknologisk mesterværk fra Seiko

Seiko har en lang historie af fremragende urmagerkunst, der går tilbage til grundlæggelsen i 1881. Firmaet er kendt for at udvikle innovative urteknologier, såsom verdens første kvartsarmbåndsur og solkvartsteknologi.

Firmaet er kendt for sine innovative produkter og har været involveret i udviklingen af verdens første tv-ur og verdens første håndledscomputer. Seikos håndledscomputere kunne gemme data som f.eks. adresser og telefonnumre. Seiko har også været den officielle tidtager for flere olympiske lege gennem tiderne, og i 2021 fylder det japanske firma 140 år og leverer ure og kvalitet til hele verden. Der er således ingen tvivl om, at Seiko i dag står som en af de mest respekterede urproducenter i verden. Takket være japanernes engagement i innovation er det klart, at dette mærke fortsat vil være førende inden for urindustrien i mange år fremover!

Seiko ure sidder godt på både mænd og damer

Seiko producerer både almindelige ure og sportsure, som er fremstillet af materialer af høj kvalitet, mens der også designes ure til både mænd og kvinder, så du kan finde det perfekte Seiko-ur til dine behov, uanset om du leder efter et hverdagsur eller et ur designet til en specifik sport eller aktivitet. Japanernes forpligtelse til kvalitet betyder, at deres ure er bygget til at holde, så med den rette pleje vil dit Seiko-ur give dig mange års glæde. Der tilbydes et bredt udvalg af forskellige urtyper at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde et, der falder i din smag.

Der er også gode priser at hente på flere af urene. Kvaliteten til trods kan det lade sig gøre at finde et Seiko ur til under 1200 kr., mens det også er muligt at købe ure i en højere prisklasse.