Skab dit stilsikre design med art deco lamper og vintage møbler

Til dit stilsikre design får du her nogle forslag til at sammensætte art deco lamper med vintage møbler. Du vil for eksempel få præsenteret nogle art deco lamper med messingfod sammen med et af de mest bedårende vintage møbler, nemlig et bakkebord med en gylden bakke, som skaber en varm stemning. Du vil også læse om en enkelt art deco lampe, der passer til en anden type af vintage møbler, som er af råt metal. Besøg Modern Lamps på Østerbro i København, da lamper og møbler ikke kan sendes.

Find din art deco lampe til dine vintage møbler hos Modern Lamps

Det gyldne bakkebord er et af vintage møblerne med krummelurer, og derfor er der særligt to art deco lamper med messingfod, der passer til. Du kan vælge en tysk art deco lampe, som er bordlampe #10159. Den har en kurvet messingfod og en messingfarvet, snoet stofledning. Dens skærm af opalglas er ret stor.

En art deco lampe, der også passer godt til bakkebordet, er en uplight med en messingfod, der ligner en klassisk søjle. Stofledningen er naturligvis messingfarvet, og skærmen er noget mindre. Højden er 68 cm. Det er Art Deco Bordlampe #10191. Bliv inspireret til en hyggelig, klassisk stemning på modernlamps.dk.

Et andet mix i dit stilsikre design er en Tysk Art Deco Sengebordslampe #10370 sammen en anden slags vintage møbler, nemlig det franske vintage sidebord i råt metal. Art deco lampens sorte marmorfod står godt til det mørke metalbord, og den runde skærm er i krakeleret vintage-stil.

Blandt vintage møbler får du borde, der passer til din art deco lampe

Vintage møbler er lige sagen til din yndlings art deco lampe med messingfod. Vintage Bakkebord #10156 er det gyldne bakkebord, som er meget yndigt. Der er en stor svungen og skinnende messingbakke, og øverst på stellet er der blanke messingknopper. Det buede stel er mørkegrønt, og der er en lille, fin blomst på siden. Bakken kan du selvfølgelig også servere petit four på. Du får en elegant stil.

Er du mere til rå end kurvede vintage møbler, anbefales det Franske Vintage Sidebord/Barbod i Råt Metal #8565. Bordet er mørkegråt og nittet sammen. Det er et af de mindre vintage møbler og har følgende dimensioner: L 52 cm x B 26cm x H 63cm. Det har forstærkede hjørner, som giver et robust og rustikt udtryk. Den sorte marmorfod på den ene af art deco lamperne forstærker det robuste udtryk. Din stil bliver rå og rustik.

Find din favorit art deco lampe med messing- eller marmorfod, der matcher dine kurvede eller rå vintage møbler, for eksempel det gyldne bakkebord eller det franske side/barbord på www.modernlamps.dk. Køb dine varer i butikken på Østerbro i København, da de ikke kan sendes.