Skaf en printer i kontoret til få penge

En printer er superpraktisk at have i sit hjem. Hvis dine børn laver skolearbejde efter skole og skal printe noget ud til fremlæggelsen i morgen, hvis du selv får akut brug for udprintning, eller hvis du har brug for papir med et bestemt print på til en lille hyggeaktivitet. Alle disse situationer kræver en printer.

Lej dig til den

Uden en printer i en akut opstået situation, er der tendens til at opstå panik. Dog er en printer dyr at eje, da man hele tiden skal købe nyt ind af toner eller blækpatroner og papir. Desuden er der ingen, der ved, hvad de skal gøre af deres blækpatroner/toner efter brug. Men så lej kopimaskine i stedet. Få lige, hvad du har brug for hos https://www.prind.dk/.

Lad udlejeren stå for det dyre
Lej kopimaskine og spar flere tusind kroner om måneden. Toner og blækpatroner kan koste meget mere, end mange synes at have råd til, hvis de også skal kunne andet end at printe papir fra deres kopimaskine. Ved at leje den, undgår du at skulle sørge for blækpatroner eller toner.

Installationen

Prind selv skal nok tage sig af den store installation og forbindelsen til dine computere, mobiler og andre elektroniske apparaturer, du vil kunne printe fra. Det er nemlig en af de ting, der kunne få mange til at bakke ud af en sådan aftale, fordi det er besværligt at skulle opstille det hele.

Mange fordele

Vi kan altså konkludere, at det er billigere at leje en kopimaske fra Prind end at have en stående, som er hundrede procent din ejendom. Desuden kan du skille dig af med kopimaskinen, præcis når du har lyst. Der er ingen binding på aftaler med Prind. Det eneste, du selv skal købe ind til printeren, er papir. Men hvis maskinen er en nødvendighed, sparer du penge under alle omstændigheder ved at leje.