Tænd op i bålet med Barlinek træbriketter fra Pillemadsen

Uanset om der skal tændes op i bålstedet, pejsen eller andet, er det vigtigt at du har det rette produkt. Pillemadsen har et væld af forskellige træbriketter, der kan være lige det, du skal bruge. Du kan derfor finde Barlinek træbriketter, der er lavet af naturlige kvalitetsprodukter.

Tænd op med effektive træbriketter

Vil du have en effektiv og mere pålidelig varmekilde end brænde, så bør du overveje træbriketter. Pillemadsen kan byde på et væld af træbriketter, der netop kan bruges til både pejs, bålsted og kakkelovn, i blandt andet. Træbriketter er et godt valg, da de er lavet af 100 % træ. Da der hverken er harpiks, bark eller knaster, som der er på brænde, er du sikret en langt mere jævn afbrænding, der holder i lang tid. Alt efter hvor hårdt presset træbriketterne er, vil det også have betydning for jævn og ujævn varme. Træbriketter laves på træspåner og savsmuld, der kommer fra forskellige træsorter som blandt andet eg, ask og gran. Du kan se på de enkelte træbriketter, hvad de er lavet på. Mangler du træbriketter til optænding i de kolde måneder, eller til bålhygge om sommeren? Så tag ind forbi pillemadsen.dk, og find det, du mangler.

Barlinek træbriketter er effektivt biobrændsel

Vil du have træbriketter i høj kvalitet, så er Barlinek træbriketter lige det, du er på udkig efter. Pillemadsen har et udvalg af Barlinek træbriketter, der er fremstillet af savsmuld, træspåner og flis fra eg og bøg. Barlinek er en af de førende producenter indenfor træbriketter, og det er netop grundet deres høje kvalitet. Barlinek træbriketter er helt fri for urenheder, der gør det til et godt biobrændsel. Træbriketterne antændes let, brænder uden røg og efterlader minimal aske. Derudover er Barlinek træbriketter også solgt til konkurrencedygtige priser, og er derfor også en økonomisk løsning til afbrænding. Når du bestiller Barlinek træbriketter, får du 96 pakker a 10 kg. Du bør altid bestille efter, hvor meget du regner med at bruge. Det er dog muligt at bestille igen, hvis du er ved at løbe tør, før vintersæsonens kolde greb har sluppet det danske land. Har du behov for Barlinek træbriketter, kan du tage ind forbi pillemadsen.dk, hvor du kan bestille det, du har brug for.

Du kan være sikker på, at Pillemadsen er en pålidelig og effektiv forhandler, der altid sørger for gode produkter til lave priser.