Tag dig godt af dine kæledyr med Kalm og sårrens til hunde fra Dyrlægens Gård

Dyrlægens Gård har et stort udvalg af foder og kosttilskud såvel som lægemidler til hunde. Læs mere her om bl.a. sårrens til hunde og Kalm til at dæmpe skræmte og angstramte hunde.

Kalm er et naturligt beroligende middel til hunde

Søger du et beroligende middel med dokumenteret effekt til din hund? Så læs med her. Dyrlægens Gård er nemlig en klinik og butik, der bl.a. sælger hundefoder og kattefoder såvel som kosttilskud og lægemidler. Idet de både er foderbutik og klinik, udvælger de deres sortiment med stort fokus på sundhed og lægevidenskab. I butikken har de en masse forskellige lægemidler og foder til dyr, og det hele er udvalgt for at fremme dit dyrs sundhed. I forbindelse med sundhedsmæssige udfordringer kan du finde et bredt udvalg af bl.a. foder og kosttilskud, der er målrettet forskellige sundhedsmæssige udfordringer. Der er bl.a. foder, som går aktivt ind og hjælper imod gigtproblemer, overvægt, fordøjelsesproblemer og meget andet. De sælger også deciderede behandlingsmidler og lægemidler – som f.eks. Kalm, der er et beroligende middel til hunde. Kalm kan bruges i forbindelse med stressende situationer. Hvis du f.eks. har en hund, der er bange for høje brag, og du skal holde nytårsaften i byen, så kan Kalm være et vidundermiddel for at få din hund til at falde ned. Kalm går aktivt ind og dæmper hundens stress og angst, og det sikrer en god søvn på trods af fyrværkeri eller andre stressende elementer som fx rejse, bilkørsel etc.

Sårrens til hunde er godt at have, når uheldet er ude

Dyrlægens Gård har også sårrens i høj kvalitet til hunde. De har et stort udvalg af lægemidler, og hvis din hund har været ude for et uheld, har skrabet sig eller har været oppe og toppes med en anden hund og har fået et bid, så er det vigtigt at få renset såret godt med effektiv sårrens. I butikken sælger de sårrens, som har svampehæmmende, virusdræbende og antibakteriel virkning og som virker øjeblikkeligt. Hunden vil helt sikkert forsøge at slikke sit sår, men det er ikke altid godt, for indimellem kan de risikere at åbne såret og forhindre, at det heler. I den forbindelse er det ikke nok med sårrens, der skal hunden have en krave eller en skærm på. Den kan du få dyrlægen til at sætte på, og den forhindrer dyret i at slikke sit sår. Det er ikke altid sjovt for hunden at gå med skærm, da det er lidt besværligt for mobiliteten, men det kan være nødvendigt. Der findes mange forskellige gode lægemidler i butikken, og du kan med sikkerhed finde det rette produkt til din hund. Læs meget mere på www.dyrlaegensgaard.dk om det store udvalg af foder, kosttilskud og lægemidler. Du kan uden tvivl finde præcis det, som dit dyr har brug for, uanset om det så er sårrens eller beroligende midler.