Tag på sugaring kursus – en blid form for hårfjerning

I dag er det meget almindeligt, især for kvinder, at fjerne uønsket hårvækst under armene og på benene. I takt med at hårfjerning er blevet mere normalt, har vi også fundet på mange nye måder at fjerne hårene på.

Nogle mennesker foretrækker den traditionelle skraber, andre bruger hårfjerningscreme, og nogle betaler i dyre domme for at få fjernet samtlige hår med laser. Sugaring er en forholdsvis ny hårfjerningsmetode, som har vundet popularitet på grund af dens effektivitet og skånsomme natur.

Hvad er sugaring?

Sugaring er en skånsom metode til at fjerne uønskede hår. Metoden fjerner også tørre og døde hudceller, som vi ofte har på benene eller i armhulen. Sugaring efterlader dig med den blødeste hud, og hårvæksten holdes i skak i flere uger, så det ikke er en proces, du behøver udføre hver dag.

Det hedder sugaring, fordi man bruger en sukkerpasta, som er lavet til formålet. Det ligner og fungerer som en voksbehandling, men resultaterne af sugaring er ofte bedre og holder i længere tid.

Lær mere om sugaring

Sugaring er noget, som du kan få foretaget professionelt, eller du kan lære at gøre det derhjemme.

Med et sugaring kursus fra All About You kan du lære at mestre sugaring ligesom de professionelle. Tag på et sugaring kursus, og lær, hvordan du fjerner hår på benene, i ansigtet og under armene.

Kurset kan lære dig at udføre sugaring på dig selv derhjemme, men du får også et kursusbevis, hvis du er interesseret i at tage en uddannelse. Med et sugaring kursus i bagagen har du selv mulighed for at arbejde hos de professionelle saloner.

Hvad koster et sugaring kursus?

Et sugaring kursus er ikke dyrt. Et basiskursus koster dig kun 299 kroner. Efter gennemført sugaring kursus får du et internationalt certifikat, som du kan bruge i forbindelse med ansættelser.

Underviserne fra All About You er altid søde og hjælpsomme. Hvis du gerne vil have besøg af en underviser, så besøger de dig gerne i hele landet.

Kurser til alle niveauer

Et sugaring kursus er noget, som alle kan tage uanset niveau. Du skal ikke holde dig tilbage, selvom du aldrig har prøvet nogen alternative hårfjerningsmetoder før.

Sugaring er ikke en svær kunst at lære. Alle er velkomne på et sugaring kursus, og underviserne er altid tålmodige og venlige, så du får en positiv oplevelse.